16
oct.
2018
0

Folositi panourile perforate pentru expunerea adecvata a produselor

Pret:

In amenajarea magazinelor sunt foarte des folosite sistemele modulare de rafturi, deoarece acestea permit configurarea cu usurinta a oricarui tip de incapere, conform spatiului disponibil, a elementelor sale cum ar fi stalpi de sustinere, usi, etc, dar si potrivit tipului de marfuri care sunt expuse spre vanzare si a imaginii care este dorita pentru spatiul respectiv. Printre modalitatile pe care le avem la indemana la amenajarea spatiilor comerciale cu rezultate optime pentru vanzari regasim si folosirea panourilor perforate necesare pentru expunerea anumitor tipuri de marfuri, de la obiecte de imbracaminte pana la produse electronice, scule, si altele. Aceste panouri perforate le gasim in cadrul sistemelor de rafturi, fie ele de tip gondola, sau de perete, putand astfel sa configuram sau sa reconfiguram foarte usor spatiul pentru a asigura cea mai potrivita dispunere a produselor si obtinand astfel cresterea vanzarilor.

Cârlige – Agățători

Experienta arata ca dispunerea produselor folosind panourile perforate va face mai usoara identificarea lor de catre clientii magazinului si va duce astfel la vanzari crescute. Sistemul este pe cat de simplu, pe atat de eficient. Pe aceste panouri cu perforatii se agata un numar de carlige pe care se pune apoi marfa dorita. Aceste carlige sunt realizate din metal cromat, vin in diferite dimensiuni si forme, pot suporta greutati si pot fi foarte usor rearanjate, dintr-o perforatie in alta, adaugand sau scotand carlige atata cate sunt necesare pentru a ne adapta marfii care urmeaza a fi expusa. Rezultatul final va fi unul extrem de practic, dar in acelasi timp si placut din punct de vedere vizual, marfa fiind atent aranjata, iar carligele si in general sistemul de panouri perforate avand un aspect placut, modern.

Pe langa avantajele sale in ceea ce priveste usurinta cu care se pot monta si flexibilitatea sa in ceea ce inseamna prezentarea marfii, aceste produse se gasesc la preturi foarte bune, fiind astfel de un real ajutor pentru multe magazine. Constructia lor din metal si procesul de vopsire face ca ele sa si reziste mult timp, fiind astfel extrem de rentabile.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Pe langa carligele de diferite feluri si marimi puteti achizitiona si alte elemente pentru panourile perforate cum ar fi polite, cosuri metalice, sisteme de iluminare, pentru a avea flexibilitate in amenajarea fiecarui raft. Nu uitati si de port-etichetele necesare pentru a putea afisa preturile produselor.

Cunoscand toate aceste instrumente pe care le aveti la dispozitie la amenajarea unui magazin si folosind principiile de baza, testate de multi comercianti in decusrul timpului privitoare la aranjarea optima a rafturilor, marfurilor, la determinarea parcursului optim al unui vizitator in magazin veti crea premisele unui spatiu comercial cu vanzari crescute si profitabil.

 

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×