19
sept.
2018
0

Panourile perforate, elemente utile si ieftine pentru comercianti

Pret:

Panourile perforate sunt des intalnite in amenajarea magazinelor, aceasta deoarece ele reprezinta solutia simpla si eficienta de a etala anumite tipuri de marfuri astfel incat sa fie mai usor de gasit si de observat de catre clienti, ducand la o crestere a vanzarilor. Conceptul este unul foarte simplu, dupa cum spune si numele, aceste panouri prezinta perforatii dispuse la intervale egale pe toata suprafata lor, aceste perforatii permitand atasarea diferitelor accesorii necesare pentru prezentarea marfurilor. Cel mai de sunt regasite tijele si carligele, ele fiind foarte des folosite pentru a agata produse care se preteaza pentru acest gen de expunere.

In general mobilierul destinat spatiilor comerciale este gandit modular, pentru a permite o amenajare cat mai usoara a spatiului, conform necesitatilor stabilite dinainte. Astfel, panourile perforate reprezinta inca o unealta eficienta la indemana antreprenorilor, crescand si mai mult flexibilitatea. Cu siguranta amenajarea initiala a spatiului comercial s va schimba in timp, in urma schimbarilor survenite in activitate si a optimizarii organizarii acesteia si a spatiului, iar mobilierul din magazin trebuie sa tina pasul usor cu aceste schimbari.

Panourile perforate le vom intalni atat in cadrul rafturilor de tip gondola, instalate de obicei pe partea centrala a spatiului, cat si pe rafturile de perete, foarte folositoare in utilarea cat mai eficienta a magazinului. Este important ca acoperirea panourilor cu vopsea sa fie de buna calitate, pentru ca acestea sa reziste bine in timp. De obicei se opteaza pentru acoperirea cu pulberi in camp electrostatic pentru a asigura o acoperire uniforma si de durata.

panouri perforate

Carligele si tijele sunt realizate din metal, acoperit cu un strat protector, cromat, care sa ofere atat rezistenta cat un aspect estetic foarte placut. Ele se vor regasi in diferite dimensiuni si forme, putand astfel sa alegeti modelul potrivit. Pentru o si mai mare utilitate, ele de multe ori vor avea si port-etichete, unde veti putea afisa pretul si alte informatii despre produse. Preturile la care veti gasi aceste elemente, si panourile perforate propriuzise sunt extrem de accesibile, comparativ cu utilitatea si versatilitatea lor, facand acest sistem un element de neinlocuit pentru multe magazine unde marfurile expuse se preteaza.

Pentru a oferi flexibilitatea dorita la amenajarea unui spatiu comercial, rafturile de pe piata, alaturi de panourile perforate aferente, se regasesc intr-o varietate de dimensiuni, permitand alaturarea lor astfel incat sa se creeze un rand de dimensinea potrivita. Vor fi disponibile si cateva optiuni de culoare pentru a va putea personaliza astfel spatiul.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Panourile perforate pot contine orice combinatie de varligem tije, cosuri, rafturi, toate montate cu usurinta pentru a permite orice fel de combinatie care sa ajute cat mai mult clientii sa identifice produsele dorite, si implicit vanzarile. Domeniile unde esle isi arata pe deplin utilitatea sunt magazinele de bricolaj, unelte, electrice si electronice, articole vestimentare, si multe altele. Panourile perforate sunt de altfel intalnite si la bancurile de lucru, unde se doreste pastrarea uneltelor si sculelor ordonat si in siguranta, facandu-le usor de accesat.

×