Termeni si Conditii

Acest site și cuprinsul (texte, imagini, elemente grafice) sunt  proprietatea firmei

Termeni si Conditii + rafturi metalice + rafturi magazin + rafturi depozit + rafturi second hand

 

 

 SC Flomarspeed SRL

Este strict interzisă utilizarea oricărui conținut fără acordul în scris a proprietarului.

Condițiile generale de față se aplică vânzărilor și cumpărări  de rafturi metalice sau alte produse prin magazinul online www.rafturidemetal.ro,

SC Flomarspeed SRL cu sediul în Bistrița,  cod postal 430027, Bulevardul.Decebal nr. 44, Județ BN , înregistrată în Reg. Com. sub nr. J6.184.2010 și codul fiscal RO26912922, având contul RO41RZBR0000060017762004, deschis la RAIFFEISEN BANK.
Termenii și condițiile de mai jos se referă la cumpărăturile si comenzile efectuate în cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile comezii și livrării unui produs de pe www.rafturidemetal.ro, va rugăm să citiți cu atenție cele de mai jos.

Comenzile făcute online trebuie confirmate în momentul în care veți fi contactat telefonic sau în scris pe e-mail. Pentru că acest lucru să se poată finaliza, datele pe care le furnizați în momentul plasării comenzii trebuie să fie corecte și complete.

Cu plăcere vă răspundem dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să  ne contactați prin e-mail, facebook sau telefonic.

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Cumpărătorul își asumă răsunderea  pentru corectitudinea datelor furnizate de el, conform Termenii si ConditiUtilizare cookie si Prelucrarea datelor cu caracter personal în vigoare.  Furnizarea de date greșite atrage după sine  nepreluarea  comenzi.

 

Prețul produselor:


Toate prețurile afișate pe site În sunt exprimate în €  EURO  şi nu conțin TVA.  

Pentru efectuarea de plăți  este valabil cursul zilei  €uro – Ron  afișat de BNR .

(vă rugăm verificați cursul valutar actualizat înainte de a face o comandă)

Ofertele produsele prezentate pe site-ul www.rafturidemetal.ro se livrează în limita stocului disponibil .
Prețurile produselor prezentate pe www.rafturidemetal.ro sunt  negociabile în funcție de cantitatea comandată și de configurare  , unele prețuri pot fi modificate fără o comunicare în prealabil .

Prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare , drept pt care nu ne asumăm nici un fel de răspundere. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă Flomarspeed SRL  face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

Livrarea:

– Produsele pot fi ridicate de la sediul Depozitului  nostru din Localitatea Crainimăt cod postal 427298 , Șoseaua Clujului DN 17 52-350 km, ( Înca nu avem nr) din  Bistrița-Năsăud sau pot fi livrate prin curier, pe tot teritoriul României sau la adresa dorită de cumpărător, chiar și în afara țări , care va trebui sa suporte taxele poștale.   – Livrarea se efectuează prin intermediul curieratului sau de comun accord , prin  alte modalitati, termenul de livrare fiind de 14 zile lucrătoare sau stabilit de comun acord  mai repede sau mai târziu de 14 zile .  Prețul transportului se calculează funcție de greutatea,distanță și volumul, coletului. Costurile aferente transportului vor fi achitate momentul livrării direct către societatea de curierat.

 

 

Returnarea:


Returul produselor se acceptă doar pe motiv întemeiat , costurile de transport fiind suportate de cumpărător . Pentru a  beneficia de dreptul de returnare a  produselor  trebuie să ne contactați în maxim 6 zile calendaristice de la data achiziției  Produselor .  Contactați-ne telefonic pentru ne aduce la cunoștință intenția și motivul pt putea returna produsele .  Cererile de returnare   mai târziu de 6 zile calendaristice nu vor fi  luate  în considerare doar dacă au fost  livrate greșit de către noi, cu condiția  ca produsele să nu fi suferit modificări sau din alte motive întemeiate.                         Produsele care au suferit modificări indiferent de ce  natură , nu pot fi returnate.  Taxele de transport vor fi achitate de cumpărător  în totalitate cu excepția când produsele au fost livrate greșit de către noi, dar fără ca produsele să fi suferit modificări de orice natura.

 

Condiții de garanție:  

Orice reclamație ulterioară trebuie să fie însoțită de constatare oficială de la o firmă autorizată pentru respectarea prevederilor legale privind verificarea tehnica periodică și întreținere.

Garanția produselor achiziționate se va face conform legilor în vigoare la data emiteri facturi. Garanția nu afectează drepturile statuale ale beneficiarului prevăzute prin legislația vigoare, respectiv Legea 449/2003 privind vânzarea produselor garanțiile asociate acestora; Guvernului 21/1992 privind protecția consumatorilor Legea 296/2004 privind Codul Consumului, republicat. Dreptul beneficiarului de la cumpărare 15 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform prevederilor  Ordonanței nr. 134/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, se aplică doar pentru produsele livrate prin curier și doar consumatorilor persoane fizice. Asigurarea garanției se face gratuit la sediul furnizorului, în zilele lucrătoare. Aducerea la starea de conformitate se face în primul rând prin repararea produsului, în termen de maxim 15 zile calendaristice de la recepția în service. Nu constituie obiectul garanției subansablele și materialele consumabile (baterii, manșete, cabluri, electrozi, becuri, etc). Accesoriile și produsele opționale pot avea garanție diferită de cea a produsului, conform specifiatiilor vânzătorului. Garanția nu include operațiunile de curățare sau asistentă tehnică.

Website

Acest website vă este oferit „asa cum este” și „asa cum este pus la dispoziție” si, ca urmare, Flomarspeed SRL  nu oferă nici un fel de garanție, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum si ca accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, și ca orice sfat sau opinie obținută de la Flomarspeed SRL  prin intermediul acestui website vor fi corecte, de încredere. În consecință, Flomarspeed SRL  nu face nici un fel de declarații și nu își asuma nici un fel de garanții cu privire la cele de mai sus.

Vă rugăm sa țineți cont de faptul ca unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel încât unele din aceste excluderi nu vă sunt aplicabile. Vă rugăm să verificați legislația din țara de destinație în cazul în care locația se află în afara țări.

Ne rezervam dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, fără notificare prealabila în unele cazuri, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

 

 Atentie  ❗

Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pt daune materiale sau de orice altă natură sau care ar putea fi, în niciuna  din situațiile de mai jos :

–  în cazul folosirii incorecte sau fără simț de răspundere a oricărui  produs achiziționat de la firma noastră .

– montarea greșită  sau fără simț de răspundere din care rezultă daune de orice natura sunt sau ar putea fi .

– împărțirea greșită a  sarcini  pe nivel sau modul și sau suprasolicitarea rafturilor sau a oricărui produs achiziționat de la firma noastră , din care rezultă daune de orice natura sunt sau ar putea fi .

– nerespectarea prevederilor legale pt verificarea tehnica periodică și întreținere,  efectuată de o firmă specializată  în domeniu .

– Punerea sau expunerea la pericole de orice natura a persoanelor sau bunurilor de orice natura sau orice alte situați, prin folosirea incorectă a produselor achiziționate de la SC Flomarspeed srl.

Nu se oferă garanție pentru defecțiunile apărute că urmare a nerespectării condițiilor de transport, păstrare, punere în funcțiune, exploatare și întreținere, a manipulării defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, șocurilor electrice, mecanice, termice, a existenței unui grad ridicat de impurități, a pătrunderilor de lichide în produse, a expunerii la foc, ventilației necorespunzătoare, utilizării greșite sau neglijențe a produselor, expunerii excesive la umezeală, solicitării anormale în utilizare sau exploatării defectuoase, fluctuații ale tensiunii de alimentare, intervenții asupra produselor, indiferent de natură lor sau de către personal neautorizat .

 

Activitati interzise:

Este interzisă intreprinderea oricărui act pe care Flomarspeed SRL , la libera sa alegere, îl poate considera inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabila acestui website, incluzând dar fără a se limita la:

–  Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;

–  Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Flomarspeed SRL , angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Flomarspeed SRL

–   încarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Flomarspeed SRL  sau proprietatilor altor persoane;

–   Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Flomarspeed SRL  sau ale tertilor.

Politică de confidențialitate:
www.rafturidemetal.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.rafturidemetal.ro, privind evoluția, sistarea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Flomarspeed SRL  si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Flomarspeed SRL este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Flomarspeed SRL  nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Flomarspeed SRL  nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Flomarspeed SRL  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Responsabilitate legala:

Flomarspeed SRL /www.rafturidemetal.ro  si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Flomarspeed SRL / www.rafturidemetal.ro /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Flomarspeed SRL  nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Flomarspeed SRL  sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Actualizarea avizului legal: Termeni și Condiții

Ne rezervam dreptul de a face orice completări sau modificări la aceasta notificare legală. Vă rugăm să vizitați aceasta pagină din când în când pentru a vă informa asupra acestora și a noilor informații.

 

Pentru Protectia Consumatorului click Link:   Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.


Ultima actualizare: 23.05.2018

 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

×