Category

Boxpalet Zincat

Descriere:

Boxpalet Zincat

Boxpaletul metalic este confectionat din grilaj zincat electrolitic. Se utilizeaza pentru expunerea, manevrarea, depozitarea si transportul diferitelor produse cu forme atipice.

Boxpaleti grilaj – ofera posibilitatea unor incarari stabile si in acelasi timp protecția produsele.

Exista foarte multe avantaje oferite de acest tip de boxpalet standard , printre care urmatoarele: planificarea si organizarea mai buna a stocurilor pentru livrare, o siguranta mare a transportarii produselor dar si reducerea procentului de produse care se deterioreaza in tranzit, precum si amortizarea rapida a investitiei in ambalaje, datorita utilizarii acestora pe termen lung.

Va punem la dispozitie o multime de produse calitative, cum ar fi: box paleti grilaj, rafturi second hand sau noi si produse standard pe care poti sa le folosesti atunci când vrei să folosești spațiul disponibil la capacitate maximă !

Boxpaletii pot fi dotati cu diverse separatoare vertical sau orizontale, care faciliteaza folosirea unui Boxpalet pentru 2 tipuri diferite de produse în același Boxpalet, cea ce prezintă un avantaj in cadrul unitatilor de productie si expunere a produselor în magazin sau depozit .

Ne adaptam nevoilor tale si iti punem la dispozitie o multime de tehnologii similare, iar daca te hotarasti cu privire la niste produse favorite, ne poti contacta la numarul de telefon afisat.

Alege intotdeauna calitatea dea mai bună a produselor pe care doresti sa le achizitionezi pentru afacerea ta ! Mai mult de atat, urmareste ca raportul calitate-pret sa fie unul echilibrat, astfel incat sa economisesti in acelasi timp.

Urmareste in mediul online care sunt ofertele noi aparute si citeste toate detaliile si informatiile cu privire la produsul dorit, inainte de a-l comanda.

Noi iti garantam calitate superioara si transparenta maxima din toate punctele de vedere!

Datorita gamei variate de boxpaleti pe care ti le punem la dispozitie, vei reusi sa iti alegi fix produsul de care ai atat de multa nevoie, pentru rezultate conform asteptarilor tale. Cu un simplu click iti poti comanda produsul dorit iar intr-un timp foarte scurt, il vei avea!

Calitatea este cea care face diferenta de fiecare data, nu uita acest lucru!

×