6
sept.
2017
10
Raft Anvelope

Raft Anvelope

Pret: negociabil

Raft Anvelope  –  simplu și rapid de montat sau modificat pentru oricine , fără a avea nevoie de unelte pentru montaj sau ajustare sau modificări ulterioare.

Disponibil în mai multe dimensiuni exact după cerințele clientului , pe înălțime sau Lățime sau alte versiuni pentru anvelope de camioane sau tractoare.

Exemplu: Dimensiuni  H 2000 / L 2300 / A 400 mm.

Exemplu: Sarcină suportată pe nivel de la 1500 kg până la 3000 kg , aceste valori vor fi influențate de configurația dorită.

Raft Anvelope pentru vulcanizări , dezmembrări sau ateliere sau chiar pentru garaj.

Vezi și alte rafturi similare Click Aici

Vezi și alte rafturi pt Anvelope Click Aici

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Raft Anvelope

Raft Anvelope


Raft Anvelope

Raft Anvelope


Raft Anvelope

Raft Anvelope


Raft Anvelope

Raft Anvelope

×