23
mart.
2015
4
Boxpalet

Boxpalet

Pret: de la 49€ / buc (fără palet )

Boxpalet din grilaj zincat mai gros decat cele normale (diametrul grilajului 10mm si 8mm)

boxpalet metalic de montat pe europalet , stivuibil pana la 4 buc unul peste altul si este pliabil cu 2 usi laterale  de vizitare pe lungime si latime, confectionat grilaj zincat mai gros decat cele normale.  Sarcina suportata este de 2000 kg.

Disponbil 500 de bucati: 50  euro/bucata de la 50 de bucati comandate 45 euro pe bucata.

Avem pe stoc si separatoare pe lungime sau latime si pot fi folosite si ca podea reglabila pe inaltime din 10 in 10 cm , prindere cu gheare , nmontajul nu necesita unelte.  Produs de Marca WANZL.

Baza are aceleași dimensiuni ca un europalet poate fi folosit și cu paleți de unica folosință.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal