4
feb.
2019
0

Ce intrebuintari au rafturile second hand?

Pret:

Rafturile sunt piese de mobilier foarte des folosite la depozitarea obiectelor, avand totodata si un rol estetic.

Utilitatea rafturilor le face sa fie preferate in aproape orice spatiu. Asadar, se diferentiaza mai multe categorii de rafturi.

Rafturile metalice sunt cele mai cunoscute, mai ales datorita caracteristicilor functionale. Ele sunt rezistente si practice, avand si un aspect frumos.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

In general, acest tip de rafturi se folosesc preoponderent in magazine sau supermarket-uri, unde exista un trafic ridicat in fiecare zi, deoarece nu se uzeaza usor, comparativ cu cele din lemn.

Avand in vedere ca au polite ajustabile, pe ele se pun diferite tipuri de produse, fiind organizate corespunzator.

Sa nu uitam ca rafturile second hand sunt recomandate si pentru spatiile industriale, avand capacitati mari de stocare.

O alta categorie de rafturi sunt cele tip gondola, care sunt usor de intretinut. Pe langa faptul ca sunt incapatoare, ele sunt potrivite si pentru expunerea produselor, ceea ce le face potrivite in spatiile comerciale.

Fie ca vorbim de birouri sau de case, rafturile sunt metoda ideala de a economisi spatiul, reducand aglomeratia si dezordinea.

Pe langa utilitate, ele sunt si estetice, conferind oricarui spatiu un aspect ingrijit. Rafturile se regasesc in diferite stiluri si nuante, ceea ce le face potrivite oricarui design.

Rafturile second hand se folosc adesea in magazine de imbracaminte sau incaltaminte. In acest caz, sunt preferate sistemele modulare, care permit repozitionarea politelor in functie de necesitate.

In ceea ce priveste materialele folosite la fabricarea rafturilor, amintim lemnul, metalul, sticla sau plasticul. Exista situatii cand materialele se pot combina, spre exemplu, un raft din metal prevazut cu polite din lemn, rezultand un design inedit.

Exista mai multe tipuri de industrii ce au nevoie de rafturi pentru o buna amenajare, acestea sunt: industria alimentara, magazinele de cosmetice, hotelurile, restaurantele, cafenele, saloane de infrumusetare, precum si magazinele de imbracaminte sau incaltaminte.

Rafturile se utilizeaza atat pentru aranjarea si depozitarea produselor, cat si pentru expunerea acestora. Un aranjament potrivit poate atrage mai multi clienti.

Concluzionand, aceste piese de mobilier au intrebuintari variate, regasindu-se in mai multe marimi si tipuri. Totodata, ele contribuie la design-ul final al unei incaperi.

×