17
ian.
2018
0

Motor electric cu reductor

Pret: negociabil

Mannesmann – Demag Typ KBA 90 A 4 R
Motorul electric cu reductor 1380 t /minut, putere / consum 0,37 KW , 220V / 380V
Potectie carcasa IP 54

Aceste modele au fost folosite initial pentru angrenarea rolelor transportoare pentru europaleti *1 tona *, avem pe stoc si segmente complete de role transportoare.

Starea acestor produse este foarte buna.

Avem pe stoc mai multe modele, marimi și putere cu sau fara reductoare sau cu rola de cablu din otel pentru macarale sau lifturi.

Recomandam pentru montaj pesonal calificat.
Montajul, cat si folosirea rafturilor sau alte produse se va face cu simt de raspundere, pentru alte informatii va rugam cititi rubrica TERMENI si CONDITII.

Avantajele utilizarii unui motor cu reductor 220v

Economii de costuri cu motoare electice

Folosirea unor motoare electrice cu roti dintate pentru a multiplica cuplul si a reduce viteza ajuta la scaderea costului general de operare a sistemului.

Eficienta si fiabilitatea acestor motoare electrice ofera beneficii imediat.

Multe motoare electrice industriale sunt ieftin de instalat si necesita putina intretinere, ceea ce inseamna ca vor exista mai putine perioade de nefunctionare neprogramate pentru a repara angrenajele.

Beneficii ecologice ale acestor motoare electrice industriale

Reductoarele de viteza eficiente pot realiza economii semnificative, atat in ceea ce priveste energia, cat si costurile componentelor de actionare.

In plus, aceste motoare electrice cu angrenaje ajuta si mediul si lucratorii care le opereaza.

Sistemele de motoare electrice industriale sunt responsabile pentru aproximativ 1/12 din toate emisiile de gaze cu efect de sera provenite de la centralele electrice cu combustibil fosil.

Prin reducerea consumului de putere al motorului cu reductoare de viteza eficiente, cum ar fia aceste motoare electrice cu angrenaje, productia de gaze cu efect de sera poate fi redusa semnificativ.

Cuplaj direct la motoare electrice

Un astfel de motor ofera un avantaj atunci cand este cuplat direct la arborele de iesire al motorului.

Acest lucru creeaza un avantaj mecanic bazat pe un raport intre numarul de angrenaje si numarul de dinti de pe fiecare angrenaj.

Reducerea turatiei la motor reductor electric

Aceste produse sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de reductoare de viteze, deoarece pe masura ce cresc cuplul de iesire, acestea scad viteza de iesire.

Aceasta reducere a vitezei imbunatateste performanta sistemului, deoarece un astfel de motor nu functioneaza eficient la turatii reduse.

Aceste motoare si produse de acest fel sunt gasite la categoria cu aceeasi nume.

Cauta si alege un produs la oferte de nerefuzat in functie de categoria in care se afla.

Aceste produse se afla la categorii similare si pot fi personalizate dupa bunul plac.

In conformitate cu standardele noastre, iti vom trimite un produs de calitate, un produs de care sa fii mandru.
Foloseste-te de filtre si de categorie pentru a ajunge mai repede la produsul tau pe care iti doresti sa il cumperi, iar acesta iti va fi adus acasa printr-un serviciu de livrare in cel mai rapid timp.

Un reductor motor electric este exact ceea ce iti trebuie, iar noi iti putem oferi acest produs foarte rapid prin intermediul paginii noastre online.

Un reductor cu motor este un produs eficient vandut la un pret mult mai avantajos, asa ca nu rata ocazia de a-ti insusi un asemenea produs de calitate.

Trebuie sa fii logat la un cont pentru a putea fi la curent cu toate noutatile noastre.

Pentru a-ti fi adusa comanda acasa prin serviciul de livrare, trebuie sa fii sigur ca datele pe care ni le furnizezi sunt corecte.

Pentru a avea acces la acest lucru, vei avea nevoie de un cont.

Achizitioneaza si tu un motor 220v cu reductor si simplifica-ti viata la un pret mult mai accesibil decat daca ai gasi si cumpara acest produs nou.

Produsele second hand nu sunt de proasta calitate, ci, din contra, pot fi in multe situatii de o calitate mult mai buna decat produsele pe care le achizitionezi din magazine la pret intreg.

Pentru ca ceea ce conteaza nu este de fapt pretul, ci materialul.

Daca achizitionezi un produs realizat dintr-un material de calitate, nu conteaza daca acesta a mai fost sau nu folosit inainte de altcineva.

Ceea ce conteaza este calitatea materialul, dar si starea in care se afla respectivul produs.

Iar noi, nu-ti face griji, ne asiguram ca starea in care se afla produsele pe care le vom vinde este excelenta.

Vei gasi o multime de produse care sa iti fie de folos la un pret mult mai avantajos.

Cantitatea de produse comandata poate influenta pretul final.

Produse second-hand se gasesc in stare buna si poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producator, prezinta urme usoare de folosire.

Preturile nu contin TVA

Uneori informatiile pot contine mici erori, pentru mai multe informatii sau detalii despre produsele de care sunteti interesati, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Mai jos sunt date de contact unde ne puteti gasi.

Marius Florea   Mobil:  0748 352560
Ovidiu Petrican  Mobil: 0747 393189
Telefon Fix: 0263344218
E-mail: info@rafturidemetal.ro
Facebook: rafturidemetal
×