13
ian.
2017
11
Rafturi pt piese auto

Rafturi pt piese auto

Pret: 60 euro / metru liniar

Pentru depozitul de piese auto  acestea sunt rafturile ideale . Fiind foarte ușor de montat fără a avea nevoie de unelte iar polițele se montează fără piese intermediare.  Rafturi pt piese auto  marca BERT construite  din material zincat foarte rezistent . Configurațiile de Rafturi  asigura un grad înalt de flexibilitate datorita concepției speciale a structurii. Rafturi cu polite pentru stocarea produselor semigrele , cutii, containere de dimensiuni mici  si produse nepaletizate . Aceste rafturi permit desfășurarea pe orizontală și pe  verticala a structurilor simple, compartimentate sau etajate, cu funcții diverse .An fabricație 2012 marca Bert / zincate Produs second-hand arata ca Noi .

Dimensiuni   H 2400 / L 1000/ A 600 mm Sarcină suportată pe poliță 150 kg

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

 

Rafturi pt piese auto

Rafturi pt piese auto

×