30
dec.
2016
2
Corpuri de iluminat spații comerciale

Spot Led 50 w

Pret: 15 euro

produs profesional    produs nou

Folosite pt tavane false pt iluminatul spatiilor comerciale sau pt uz industrial , direcționare fascicul luminos foarte flexibil 360 grade.

Spot  Led 50 w produs nou Typ COB.
Are atasat  sursa de alimentare externa:  Diametru reflector 120mm , adancime 150 mm , montaj incorporat in tavan fals , dispponibile 20  buc Spot Led 50 w.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Corpuri de iluminat spații comerciale

Corpuri de iluminat spații comerciale

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×