22
aug.
2022
0

Totul este mult mai simplu cand folosesti panouri perforate

Pret:

Impactul vizual este important, cu atat mai mult cand vine vorba de camerele mici. Cand locuiesti de multi ani intr-o casa este inevitabil sa nu detii multe obiecte, iar cand casa este si asa destul de mica, unele camere devin spatiu de depozitare.

Ne-am gandit cum sa usuram problema obiectelor prea multe si intr-un spatiu mult prea mic, asa ca am creat panouri metalice care sa te ajute sa ai o viata mult mai linistita si organizata.

Ce sunt panourile perforate

Panourile perforate sunt bucati din metal ce pot fi folosite atat pentru bancurile de lucru unde urmeaza a fi organizate uneltele, cat si la amenajarile interioare si exterioare.

Cand si unde se pot folosi panouri perforate?

– In amenajarile interioare, unde se pot crea pereti in baie pentru mai multa intimitate.

– In amenajarile exterioare, panourile perforate sunt ideale cand ne dorim un aspect modern si care sa ne ofere mai multa protectie impotriva razelor soarelui, dar si a privirilor curioase. Panourile metalice perforate sunt ideale pe post de pereti exteriori sau balustrade deoarece ne ofera atat protectie cat si intimitate.

– In crearea de obiecte decorative, precum bolurile perforate in care se pot pune fructe sau bomboane, confectionarea semineelor cu diverse modele perforate si a obiectelor de iluminat.

– Garduri si porti exterioare, unde modelul perforatiilor este mult mai mare si mai vizibil. De exemplu, un gard de culoare neagra, avand ca model imaginea unui lan de grau, flori, diferite forme geometrice, toate sunt interesante si cu siguranta vor intoarce multe priviri.

De ce sa alegi panouri perforate

Aspect si durabilitate

Se schimba atmosfera casei sau a curtii. Totul capata un alt aspect, iar vizual vorbind, casa va arata mult mai modern si mai atractiv.

In plus, o balustrada din metal perforat este mai durabila si mai usor de intretinut. Lemnul se poate zgaria sau crapa in timp, pe cand metalul are o durata mult mai mare de viata.

Raportul calitate-pret

Panourile perforate sunt dintr-un material dur, rezistent la conditii meteo nefavorabile, iar pretul este unul accesibil.

Apara impotriva caldurii

Perforatiile ajuta la ventilare, motiv pentru care aerul circula mult mai usor.

Design diversificat

Arata bine si poti alege cum sa arate perforatiile, indiferent ca iti doresti flori, inimioare sau un tractor in lanul de grau.

Panourile perforate nu sunt doar pentru decor, dupa cum am mentionat la inceputul articolului. Ele au ca scop usurarea muncii noastre, prin urmare exista panouri perforate, special pentru organizarea obiectelor din atelier, magazin sau garaj.

Cum?

Se asambleaza pe orice perete doresti, deasupra biroului, mesei sau bancului de lucru, apoi incepi sa iti organizezi tot ce ai in atelier sau garaj. Este simplu de asamblat, iar timpul petrecut cautand fiecare unealta sau obiect va disparea, caci aceste panouri metalice te vor ajuta sa depozitezi totul asa cum iti place.

Poti agata de ea cosulete metalice si carlige din metal, in acest fel toate obiectele, chiar si cele foarte mici, vor avea locul lor si nimic nu se mai pierde.

Unde?

Oriunde. Fie ca ai nevoie pentru casa, fie pentru magazin, panourile perforate sunt aici ca sa te ajute sa economisesti timp si spatiu.

Cel mai bine te concentrezi cand lucrurile sunt puse la locul lor. Aglomeratia si dezordinea ne fac sa ne simtim obositi si agitati, pe cand un loc bine organizat ne va motiva sa muncim mai mult si mai productiv, dar totodata, reduce stresul si starile de nervozitate sau agitatie.

Cum stiu ce material sa aleg pentru panourile perforate?

Panourile perforate pot fi din cupru, otel galvanizat, aluminiu, fier, dar si titan. Ideal este sa alegi materialul in functie de scopul in care il vei folosi.

Panouri din cupru

Panourile realizate din cupru au o durata de viata nelimitata si sunt usor de reciclat. Este rezistent la vremea nefavorabila si fiind un metal usor, cuprul este usor de manevrat.

Panouri din otel galvanizat

Otelul este un material dur, ceva mai greu de manevrat, dar nu imposibil. Rugineste in contactul cu apa, tocmai de aceea pentru prelucarea panourilor perforate, se foloseste otel galvanizat, acesta avand un invelis din zinc care blocheaza coroziunea.

Panouri din aluminiu

Este poate cel mai bun material pentru prelucrarea panourilor perforate, deoarece este usor de manevrat, rezistent in timp si are un aspect frumos.

Panouri din fier

Fierul este folosit inca din anul 1200 inainte de Hristos, iar de atunci fierul este nelipsit din aproape orice domeniu. Este dur, usor de prelucrat si rezista in conditii de mediu nefavorabil.

Panouri din titan

Ultimul, dar poate cel mai bun pentru acest domeniu, titanul este perfect pentru modelul cu perforatii. Este mai usor decat otelul si mai greu decat aluminiul, ceea ce il face sa fie alegerea ideala. Desi este mai scump, titanul merita investitia.

Indiferent de motivul pentru care iti doresti un panou metalic perforat, noi avem incredere ca este cea mai buna investitie si ca va trece testul durabilitatii cu succes.

×