28
mart.
2022
0

Utilitatea boxpaletilor cu grilaj in domeniul transporturilor

Pret:

Boxpaletii reprezinta o modalitate adecvate de transport si stocare a marfii, fiind des utilizati in majoritatea activitatilor economice.

Avand in vedere structura rezistenta, cat si posibilitatea de a fi pliati, boxpaletii se folosesc frecvent cand vine vorba de distributia sau transportul produselor semifabricate sau a celor finite.

Automatizarea este importanta in orice sistem de productie, iar boxpaletii pot fi manevrati cu stivuitorul. Ba mai mult, pot fi suprapusi, ceea ce este important, pentru optimizarea spatiilor.

De regula, transportul marfii trebuie sa se faca in conditiile potrivite, pentru ca produsele sa nu se deterioreze si sa ajunga la destinatie intacte.

Care sunt diferentele dintre boxpaletii cu grilaj si cei rigizi?

Comparativ cu boxpaletii rigizi, cei cu grilaj se folosesc mai mult deoarece faciliteaza transportul diferitelor obiecte, fiind mai potriviti in raport cu necesitatile noastre.

Boxpaletii grilaj se recomanda tocmai pentru ca sunt usor de curatat, ei se pot igieniza cu usurinta dupa fiecare transport si pot fi folositi o perioda lunga de timp.

Pe langa acest aspect, ar trebui sa avem in vedere ca sunt durabili si au capacitatea de a sustine greutati mari, fara a-si modifica forma.

In ceeaa ce priveste costul de achizitionare, boxpaletii se dovedesc a fi o investitie buna, comparativ cu sistemele de transport fabricate din plastic sau din alte materiale de o calitate inferioara.

Boxpaletii intrunesc o serie de caracteristici, printre care se numara pretul mic, durabilitatea, greutatea redusa si capacitatea de a transporta un volum mare de produse.

In prezent, tot mai multi antreprenori se bazeaza pe achizitionarea boxpaletilor la mana a doua, tocmai pentru ca indeplinesc standardul de calitate, insa sunt mult mai rentabili din punct de vedere financiar, comparativ cu modelele noi.

Cum tehnologia a avansat foarte mult, putem sa gasim produsele dorite, la un click distanta. Practic, avem oportunitatea de a gasi modelele de boxpaleti pe care ni le dorim, chiar si in spatiul digital, in cadrul magazinelor de specialitate.

Este foarte simplu sa aruncam o privire pe brosurile online, selectand modelul ce se potriveste activitatii noastre, din punct de vedere tehnic si dimensional.

Exista unii parametri esentiali, de care trebuie sa tinem cont, cand urmeaza sa achizitionam un astfel de produs, spre exemplu, capacitatea acestuia, inaltimea exterioara, inaltimea interioara, lungimea exterioara, latimea exterioara.

Desi boxpaletii se folosesc cu precadere in domeniile industriale, ei pot fi utilizati si in orice locuinta, deoarece sunt eficienti cand avem nevoie de o optimizare a spatiului. Putem stoca diferite produse, iar acestea nu se vor deteriora, deoarece boxpaletii asigura o buna ventilatie, permitand circulatia aerului si diminuand riscul de aparitia al igrasiei.

La mare cautare sunt boxpaletii cu grilaj zincat, tocmai pentru ca nu vor rugini in timp, ci din contra, isi pastreaza forma.

Asadar, boxpaletii cu grilaj reprezinta o modalitate certificata, fiind utilizati intr-o varietate de cazuri. Transportul produselor se va face respectand normele legislative, deci acestea necesita a fi stocate corespunzator. In cazul in care marfa nu ajunge la destinatie intr-o forma buna, firma in cauza poate suferi pierderi semnificative, deci este de evitat acest aspect.

×