25
iun.
2022
0

Avantajele folosirii de boxpaleti grilaj

Pret: 10

Daca esti preocupat de siguranta in transportul si depozitarii marfurilor pentru afacerea ta, atunci cu siguranta cauti cele mai bune optiuni.

Oricine lucreaza in industria depozitelor, logistica, manufacturare si depozitare cunoaste tipurile de paleti disponibili.

Boxpaletii grilaj sunt acele solutii de transport si depozitare, sub forma unor custi de metal cu o baza solida. Acest tip de boxpaleti sunt de mare ajutor in multe industrii atat pentru depozitare pe termen scurt dar si lung, a unor diversitati de materiale.

Ofera avantaje semnificative comparativ cu alte metode, datorita usurintei cu care pot fi mutati, expediati si depozitati.

Au devenit din ce in ce mai populari in toate industriile care necesita depozitarea de volume mari, datorita eficientei, puterii, rezistentei si usurintei in transport.

Iata cateva motive pentru a alege boxpaletii.

La ce sunt folositi boxpaletii grilaj

Boxpaletii sunt un mod extraordinar de a trasporta si depozita fara a afecta marfa continuta.

In principal se folosesc petnru a depozita obiectle grele, cum sunt produsele finisate, componentele si resturile de materiale. Sunt totodata ideali pentru obiectele mici, perisabile sau de forma neregulata care ar cadea cu usurinta de pe un palet clasic.

Beneficiile utilizarii de boxpaleti grilaj:

-Aceste containere versatile sunt populare peste tot, fiecare sector din industrie necesitand putere si rezistenta in depozitarea produselor.

-Fiecare boxpalet este construit pentru a rezista conditiilor dure ale atmosferei de afara, conditiilor de transport si in general riscului de deteriorare.

-Grilajul permite identificarea usoara a produselor, oferind acces in interior pentru a putea fi incarcate si descarcate.

-Cand nu sunt folositi, boxpaletii grilaj sunt usor de depozitat sub forma pliata, astfel incat economisesc spatiu de depozitare.

-Ofera costuri de transport reduse in cazul calatoriilor de intoarcere dupa ce produsele au fost livrate, ajutand in reducerea costurilor de transport.

-Forma permite transportul si depozitarea cu usurinta.

Cateva avantaje mai detaliat:

Siguranta in depozitare oferita de boxpaleti grijal

Spre deosebire de alte sisteme care utilizeaza paleti standard de lemn, boxpaletii grilaj ofera protectie de jur imprejur ca o cusca, fiind o solutie excelenta impotriva deteriorarii. Boxpaletii sunt o alegere grozava pentru marfuri obisnuite care nu pot fi asezate si depozitate pe paleti standard. A avea parti laterale impiedica pierderea unor obiecte si depozitarea eficienta. Astfel boxpaletii sunt alegerea cea mai buna pentru depozitarea si transportul oricarui tip de produse.

Materialul este puternic si durabil

Accidente in transport si depozitare se pot intampla, si cand au loc ideal ar fi sa nu fie expuse la risc bunurile transportate. Boxpaletii grilaj va protejeaza investitia multumita metalului rezistent din care sunt realizati. Otelul galvanizat este rezistent la degradare fiind o optiune grozava pentru depozitarea afara, sau pentru depozitarea in conditii de umiditate. In plus rezista conditiilor dificile de transport, pastrandu-si forma, incat sa poata fi folositi pentru multi ani.

Usurinta in transportare si manipulare

Boxpaletii pot fi transportati cu usurinta cu stivuitoare clasice. De aceea transportul nu va fi o problema. Astfel pot fi mutati cu rapiditate din depozit catre tir sau tren, avon, vapor si inapoi fara a deteriora continutul acestora. Si cand ajung la destinatie sunt suficiente aranjamente similare de transport pentru a eficientiza depozitarea.

Eficientizarea spatiului

Datorita formei boxpaletii grilaj pot fi suprapusi in numeroase straturi, astfel permitand depozitarea multor produse pe un spatiu redus, ceea ce inseamna economie cu spatiul. Pentru ca nu depind de rafturi, pot fi amplasati oriunde si mutati cu usurinta. Si cand este golit continutul, pot fi depozitati pliati, sau impachetati fara a incurca sau deranja prea mult.

Boxpaleti grilaj sunt potriviti pentru o varietate de bunuri

Boxpaletii vin intr-o varietate de dimensiuni, forme si stiluri. De aceea indiferent ce doresti sa depozitezi, cu siguranta vei gasi un model care sa se potriveasca necesitatilor. Partea buna este ca unii producatori chiar sunt de acord sa fabrice boxpaleti pe anumite dimensiuni, incat sa fie potriviti oricarei industrii.

Cea mai buna parte a boxpaletilor este ca iti pastreaza bunurile si produsele in stare excelenta si in siguranta. De aceea nu doar ca sunt o optiune grozava pentru depozitare, dar ofera si siguranta si usurinta in transporatarea marfurilor in depozit sau in afara lui. Sunt rezistenti si durabili dar mai important – ofera siguranta.

×