3
iul.
2018
7
Cârlige – Agățători

Cârlige – Agățători

Pret: 3 Ron negociabil

Cârlige – Agățători , pentru a diversifica expunerea și prezentarea produselor mai eficient și cu un impact vizual și estetic profesional.

Pt panourile perforate în general este aleasă varianta cromată sau zincată pt cârlie si agățători  simple sau duble , cu sau fără suport pt eticheta – preț.

Avantajul acestui tip de expunere a produselor favorizează impactul vizual asupra unor produse care altfel nu pot fi localizate  dintr-o singura privire , ea ce face vânzarea produselor mult mai rapidă și eficientă.

Cârlige – Agățători  preț negociabil în funcție de cantitate și model.

Vezi și alte opțiuni  Click Aici

Avem pe stoc Cârlige – Agățători numai de fabricație west germană pt Mărcile Tegometal și Kind .  Alte piese sau accesorii diponibile pe stoc: stâlpi suplimentari , tălpi , polițe suplimentare , profile perforate pt tije , brațe pt textile si multe alte tipuri de cârlige si suporturi speciale pt diverse produse.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

ADMINISTRATOR:               Marius Florea    Mobil:  0748 352560

RAFTURI COMERCIALE:   Martiţa Ionut    Mobil: 0749 393463

RAFTURI INDUSTRIALE:   Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

CONTABILITATE:                Ramona Iușan   Mobil: 0742 794 000

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×