2
iul.
2018
6
Suport pt Tije Set

Tije set

Pret: 10 euro /Set Bara+6 tije

Set bară plus 6 Tije 10 euro / set.  Suport pentru Tije , cârlige sau alte accesorii pentru rafturi metalice de magazin. Este un produs care oferă mai multa flexibilitate pentru expunerea si vizualizarea produselor . Sunt piese optionale si se adapteaza usor si eficient in sistemul de rafturi metalice de magazin. Tije cromate  sau vopsite în camp electrostatic .  Fabricație west germană , de Tegometal sau Compatibile cu Tegometal .

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

ADMINISTRATOR:               Marius Florea    Mobil:  0748 352560

RAFTURI COMERCIALE:   Martiţa Ionut    Mobil: 0749 393463

RAFTURI INDUSTRIALE:   Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

CONTABILITATE:                Ramona Iușan   Mobil: 0742 794 000

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×