1
iun.
2018
3
Cos promotie

Cos promotie

Pret: 30 euro/buc

din grilaj metalic cromat pentru produsele care trebuie sa aibă un impact vizual mărit pentru produsele la aflate la ofertă. Ieftin și foarte eficient coș de promoție oferă flexibilitate sporită , având in vedere posilitatea de a fi pliabil . In cazul in care nu este folosit este ușor de pliat și depozitat fără a fi nevoie de personal specializat sau unelte pentru montaj sau pliere.

Dimensiuni :  H600 / L500/ L500 mm culoare crom sau zinc sarcina suportata 40kg

Cos promotie din grilaj metalic  Vezi și alte modele Click Aici

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Cos promotie

Cos promotie

×