8
feb.
2018
3
Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Pret: de la 60€ / buc

pentru a prezenta produsele într-un mod profesional, Masa promotie cu cosuri etajate este o soluție care nu trebuie să lipsească dim magazinul dumneavoastră , cu mai multe opțiuni de reglare pe înălțime sau cu opțional cu coșuri etajate echipate cu baghete de preț și separatoare . Acest produs există pe stoc în varianta nou sau second hand precum cu role sau fără și accesoriile opționale și mai multe dimensiuni. Grilajul / podeaua  este reglabilă pe înălțime și poate fi partiționat cu separatoare pe lungime sau lățime.

Montajul: se efectuează fără a avea nevoie de unelte și este nevoie de un singur om.

Dimensiuni: Înălțime H 900mm x Adâncime A 1200mm x Lungime L 800mm sau L 1200mm .

Dimensiuni: coșuri etajate Înălțime H 300mm  sau H 160mm x Adâncime A 670mm  sau A 570mm x Lungime L 800mm sau L 1200mm.

Culoare: crom , zinc sau negru vopsite in câmp electrostatic (în funcție de stocul disponibil).

Preț:  65€ / buc. second H 900mm x Adâncime A 1200mm x Lungime L 800mm varianta standard fără coșuri. 90€ /buc. varianta nouă. 25€ /coș , second , 2,5€ /separatoare pt coșuri.second.

Vezi și coșurile Click:  Aici

Vezi și separatoarele pt coșuri Click: Aici

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

Masa promotie cu cosuri

×