16
ian.
2017
5
Cosuri din grilaj

Cosuri

Pret: de la 25 euro / buc

Oferă o  vizualizare directă si eficientă.  Aceste Coșuri – din grilaj  sunt soluția ideala pentru expunerea produselor vrac sau cele aflate la Oferta -Promoție. Sunt foarte robuste și suportă o greutate de 80 de kg fiecare nivel – coș.

Se pot stivui pana la 6 bucăți unul peste altul , prinderea se face cu cleme sau se pliază.  În cazul in care nu sunt folosite și nu necesită unelte pentru montaj sau demontaj. Disponibile in mai multe dimensiuni si se pot compartimenta cu separatoare pe lățime sau lungime dacă este nevoie.  Coșuri din grilaj sunt un bun  înlocuitor pt rafturi metalice sau se pot adapta sistemelor de rafturi metalice pt magazin sau depozit cu varianta de agățat sau se pot pune pe polițele rafturilor.  Vopsite in camp electrostatic de culoare gri deschis RAL 7035 se potrivesc foarte bine in orice spațiu . Disponibile ocazoinal si in alte culori de exemplu rosu .  Aceste coșuri din grilaj se găsesc tot timpul pe stoc. Avem stoc constant de marfa.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

ADMINISTRATOR:               Marius Florea    Mobil:  0748 352560

RAFTURI COMERCIALE:   Martiţa Ionut    Mobil: 0749 393463

RAFTURI INDUSTRIALE:   Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

CONTABILITATE:                Ramona Iușan   Mobil: 0742 794 000

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×