16
ian.
2017
4
Display din grilaj pt europalet -

Display din grilaj pt europalet

Pret: 90 euro / buc (fără europalet )

O soluție eficientă și in același timp foarte ușor de manipulat cu transpaletul sau Liză electrică. Display din grilaj pt europalet – este pliabil și nu aveți nevoie de unelte pt montaj si nici de alte piese intermediare pt montajul polițelor din grilaj.  La nevoie dacă nu este folosit se poate plia , astfel se poate economisi spațiu de depozitare și costuri de transport. polițele se pot muta pe înălțime din 5 in 5 cm. Pot fi compartimentate cu separatoare optionale.  (vezi foto). Pot fi deasemenea folosite in depozit , expoziți sau piețe mobile.  Dimensiuni  H 1400mm /L1200mm  / A 800 mm ; Culoare zinc , produs second-hand prezintă urme ușoare de folosire si se afla in stare foarte buna. Stoc limitat 120 bucăți.

Display din grilaj pt europalet- o soluție ieftina și bună.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

Display din grilaj pt europalet

×