8
oct.
2016
3
Cutii de tabla pt depozitare Marca Schäfer

Cutii de tabla pt depozitare Marca Schäfer

Pret: negociabil

Cutii de tabla pt depozitare Marca Schäfer – pentru depozitarea materialelor cu separatoare opționale confecționate din tablă zincată care pot fi poziționate din 10 în 10 cm , sarcina suportată de 100 kg / Cutie. Cutiile pot fi stivuite pe înaltime  una peste alta până la 6 bucăți. Deasemenea pot fi așezate pe Polițe de rafturi sau combinate cu alte tipuri de Rafturi sau puse spate in spate având stabilitate foarte bună . Avem pe stoc 2 tipuri diferite ca înălțime . Marca Schäfer  ( produs second-hand ) stare foarte buna . Prezintă urme uşoare de uzură sau praf.

Cutii de tablă pt depozitare Marca Schäfer

Vezi și alte cutii similare Click Aici

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

Cutii de tabla pt depozitare Marca Schäfer

Cutii de tabla pt depozitare Marca Schäfer

×