19
oct.
2017
8
Cutii plastic industriale

Cutii plastic industriale

Pret: negociail

Cutii plastic industriale – pentru organizare în depozit – rafturi depozit – pentru piese mici sau materiale cu utilizare constantă. Accesul uşor la conținutul cutiilor și plasarea independentă a acestora, facilitează accesul în orice moment la materialele necesare.

Cutii plastic industriale – Confecționate din plastic foarte rezistent la șocuri mecanice , acizi și uleiuri , se pot stivui una peste alta.  Marca  Schäfer  made in West Germany.

Cutii plastic industriale – pentru organizare în depozit – rafturi depozit

Vezi și alte Cutii Similare Click Aici

 

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

Cutii plastic Schäffer

×