8
feb.
2016
4
Lăzi pentru Depozitare Confecționate din plastic foarte rezistent la şoc, pot fi stivuite una peste alta fără să afecteze marfa din lada de desubt sau întoarse pe orizontală la 180°.

Lăzi pentru Depozitare

Pret: stoc epuizat

Confecționate din plastic foarte rezistent la şoc, pot fi stivuite una peste alta fără să afecteze marfa din lada de desubt sau întoarse pe orizontală la 180°.
Lazile intră una în alta ocupând foarte puțin spațiu în cazul în care sunt transportate.

Culoare: Negru

Dimensiuni: H300/L400/L600 mm

Disponibile 4000 de bucăți

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×