28
iun.
2016
41
rafturi metalice second hand

Rafturi Cumpărare / Noi sau Second-hand

Pret: Flexibil și Eficient

Rafturi Vânzare – Cumpărare / Noi sau Second-hand – Tehnică de Depozitare

Vă gândiți să faceți o schimbare în magazin sau depozit ?  Vreti sa vindeti rafturile sau alte materiale care le aveti ?

Noi vă putem ajuta , să valorificați produsele existente pe care vreți să le schimbați sau sa achizitionati alte rafturi  cu o evaluare corecta a rafturilor care vreti sa le valorificati

Rafturi Vânzare – Cumpărare / Noi sau Second-hand – Tehnică de Depozitare

Vă oferim soluții ieftine și eficiente pentru folosirea maximă si eficienta a spațiului de depozitare sau de expunere a mărfurilor, oferind o gamă variată de Rafturi Metalice , Mobilier comercial, Rafturi pentru Europaleți , Arhivă și Panificație ,Structură metalică pt Depozit Typ Mezazin, sistem de rafturi etajate, structuri metalice pt rafturi și depozit suspendat  și   accesoriile potrivite pentru rafturi metalice pt Europaleți sau Magazin pentru diferite mărci numai de producție West Germany.

Puneți-ne la încercare  , sunați și împreună vom găsi soluția ideala pentru ideile dumneavoastră.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

ADMINISTRATOR:              Marius Florea    Mobil:  0748 352560

RAFTURI COMERCIALE:   Martiţa Ionut    Mobil: 0749 393463

RAFTURI INDUSTRIALE:   Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

CONTABILITATE:                Ramona Iușan   Mobil: 0742 794 000

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×