11
ian.
2018
0

Organizeaza spatiul de lucru cu rafturile de magazin!

Pret:

In orice magazin, rafturile in care este depozitata marfa sunt indispensabile. In acest mod, sunt aranjate pe categorii, fiind usor de expus pentru clienti.

Un raft este fabricat din stalpi si pereti metalici, pe care sunt asezate polite. Forma in care un produs este expus conteaza foarte mult pentru clienti, atragand atentia acestora.

In momentul in care deschideti o afacere, gestionarea spatiului este foarte importanta. Pe langa latura functionala, si latura estetica este foarte importanta.

Rafturile ofera o imagine de ansamblu asupra produsului expus, acestea nu trebuie sa fie foarte inalte, pentru a fi usor accesibile clientilor dornici sa analizeze produsul.

rafturi magazinIn functie de profilul magazinului, se aleg si rafturile. Magazinele alimentare au rafturi pentru paine, rafturi pentru legume, sau rafturi metalice tip coltar.

Rafturile de magazin confera o imagine vizuala ce ii impresioneaza pe potentialii clienti, facandu-i sa revina si cu alte ocazii.

Rafturile metalice se intretin foarte usor, doar cu o simpla laveta umeda, pastrand in timp caracterele initiale.

In general, rafturile din magazine sunt prevazute cu polite, cu o capacitate destul de mare. O singura polita poate avea o capacitate pana la 120 de kilograme.

Exista si cosuri din grilaj, fiind foarte transparente, din care orice produs este vizibil. Acestea au o capacitate de maxim 100 de kilograme.

Rafturile de magazin sunt aduse din import, din Germania, de aceea, au o calitate superioara. Preturile sunt mult mai ieftine si nu prezinta urme de uzura care sa le afecteze partea estetica.

Rafturile sunt flexibile, se pot modifica in functie de cerintele clientului. Montarea se face doar de catre personalul calificat, pentru a nu se asambla gresit.

Existenta rafturilor etajate permite economisirea considerabila a spatiului. Marfa trebuie depozitata in conditii corespunzatoare, deci existenta rafturilor intr-un magazin este foarte importanta.

Concluzionand, rafturile second-hand aduse din Germania sunt ideale pentru orice tip de magazin. Culorile deschise se potrivesc perfect cu restul decorului, conturand o imagine de ansamblu potrivita pentru clienti. Fiind fabricate din metal, vor putea fi folosite o perioada foarte lunga de timp, fara a se deteriora cu usurinta. Preturile sunt mult mai mici, fiind o investitie minima, dar importanta pentru afacerea dumneavoastra.