29
ian.
2018
0

Cele mai practice rafturi de depozit

Pret:

Depozitul este un spatiu destinat cantitatilor foarte mari de produse. Produsele sunt asezate pe rafturi, pe categorii sau in functie de anumite criterii.

Asadar, depozitele trebuie utilate cu rafturi, prin care se economiseste spatiul cu pana la 60%. Produsele sunt mentinute corespunzator, fara sa sufere deteriorari. Accesul este facil, majoritatea rafturilor sunt etichetate.

Un model de raf de depozit este raftul cantilever, utilizat indeosebi pentru materialele de constructii, ale caror dimensiuni sunt mari, precum panouri sau tevi. Raftul ajunge si pana la 6 metri inaltime, fiind indeal pentru depozitarea acestora.

Un alt tip de raft utilizat frecvent in depozite este raftul pentru paleti. Acesta este preferat datorita usurintei cu care se ajunge la paleti, avand totodata capacitati foarte mari, de ordinul tonelor. Rafturile de depozit sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, precum otelul galvanizat, care este foarte rezistent.

rafturi depozitRafturile gravitationale sunt si ele utilizate cu succes in depozite, permitand deplasarea paletilor, cu ajutorul fortei gravitationale. In cadrul orcarui depozit, organizarea este esentiala. Produsele care sunt depozitate primele, sunt cele care vor fi scoase primele si puse spre vanzare, pentru a fi in perioada de valabilitate.

Partea de arhivare este foarte importanta si pentru unele firme, deoarece sunt depozitate acte. Exista rafturi speciale pentru arhivare, mobile si usor de accesat, deoarece dispun de un culoar de lucru.

Sistemele de depozitare mezanin sunt utilizate in spatiile in care nu se pot face modificari structurale, fiind foarte flexibile si se detaseaza complet.

In orice situatie, rafturile trebuie sa fie instalate doar de catre personal specializat, care sa ofere siguranta si stabilitatea acestora, evitand in acest mod orice accident.

Rafturile de depozit sunt fabricate in raport cu cele mai moderne tehnici, fiind esentiale pentru orice spatiu in care se doreste o buna organizare.

Avand in vedere ca depozitele sunt spatii foarte mari, unde incap tone de marfa, rafturile sunt un aspect foarte important. Acestea trebuie sa sustina cantitati mari, sa fie stabile si sa reziste in timp, pentru buna desfasurare a unei afaceri. Rafturile de depozit sunt in mare masura metalice, de aceea, isi mentin functionalitatea o perioada foarte mare de timp.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×