3
iul.
2018
8
Preturi si Etichete

Prețuri și Etichete

Pret: 1 euro / bucata

Suport pentru Prețuri și Etichete pentru și despre produsele expuse , comunică  astfel cu clientul oferind informați importante . Bagheta de preț cu cleme de prindere pe cantul poliței rafturilor metalice de magazin. Disponibile pe stoc in varianta sh sau noi.  Vă rugăm specificați dimensiunile baghetelor pentru preț pentru ca sunt disponibile in mai multe dimensiuni si mai multe modele cu prindere diferita și culori diferite.

Avem stoc constant disponibil pentru acest produs.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

ADMINISTRATOR:   Marius Florea    Mobil:  0748 352560

RAFTURI COMERCIALE:   Martiţa Ionut    Mobil: 0749 393463

RAFTURI INDUSTRIALE:   Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

CONTABILITATE: Ramona Iușan   Mobil: 0742 794 000

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×