Rafturi Second-Hand pt Magazin si Depozit Polite din PAL pt rafturi - rafturi metalice , rafturi cu polite, separatoare.
24
ian.
2018
5
Polite din PAL pt rafturi

Polite din PAL pt rafturi

Pret: negociabil

pentru unele tipuri de rafturi sunt necesare Polite din PAL pt rafturi care oferă mai multă siguranță la căderea produselor mici sau chiar ușurează depozitarea mărfurilor sau sunt folosite a separatoare pt unele tipuri de marfă. ( vezi ex foto )

Disponibile pe stoc mai multe dimensiuni atât grosime cât și lungime sau lățime.

 

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal