11
feb.
2018
0

Optiuni disponibile pentru rafturi de depozit

Pret:

In cazul in care veti opta pentru aceste rafturi de depozit, veti avea ocazia de a eficientiza foarte mult spatiul de depozitare, centrul de distributie, sau locatiile in care sunt stocate anumite lucruri. Pentru aceste rafturi de depozit, opteaza inclusiv restaurantele si anticariatele, deoarece ofera un sistem bun de depozitare. Pe de alta parte, aceste rafturi de depozit, sunt intalnite si in diferite hypermarket-uri. In cazul in care aceste rafturi pentru depozit sunt utilizate corect, veti avea ocazia de a economisi foarte multi bani, deoarece costurile de depozitare vor fi reduse considerabil. In aceste conditii, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta pentru a depozita mereu produsele si materialele in cele mai bune conditii. Multe persoane si companii au facut deja acest lucru si sunt pe deplin multumite de tot ceea ce au primit.

Prin folosirea eficienta a acestor rafturi de depozit, veti avea ocazia de a transforma orice depozit de o marime mica intr-un sistem de stocare foarte eficient si suficient. In aceste conditii nu va mai fi necesar sa va extindeti si sa achizitionati alt spatiu de depozitare. Rafturile de depozit sunt foarte ficiente in acest sens si va ajuta sa obtineti rezultatele dorite in vederea depozitarii. Vedem ca este foarte important sa optati mereu pentru rafturile metalice de depozit potrivite. In cazul in care veti avea in vedere acest lucru, atunci veti reusi sa va bucurati de eficienta dorita in ceea ce priveste depozitarea. Referitor la capacitatea de stocare, veti regasi in cele ce urmeaza informatii complete despre tipurile de rafturi pentru depozit:

  • Rafturile nituite va ofera o modalitate excelenta prin care sa folositi la maxim spatiul unui depozit. Chiar daca aceste rafturi nu sunt foarte aspectuoase reprezinta o modalitate optima prin care puteti eficientiza la maxim un spatiu. Aceste rafturi mai sunt cunoscute si ca rafturi fara suruburi, deoarece folosesc nituri conectate pentru a furniza o platforma stabila pentru materiale. Sunt foarte usor de montat si veti avea la dispozitie o modalitate optima de depozitare prin utilizarea lor.
  • Rafturile de plasa reprezinta o alta modalitate de achizitionare a unor rafturi de depozit. Plasa este sustinuta de o rama de metal, iar prin constructia sa poate fi foarte rezistenta si ofera calitatea dorita pentru depozitare. Tipul de sustinere utilizat este reprezentat de plase, ceea ce inseamna ca va trebui sa fiti atenti la materialele si produsele depozitate.
  • Rafturile tip dulapior reprezinta modalitatea optima pentru a depozita obiecte mici. Optand pentru aceste sisteme veti avea parte de o metoda avantajoasa de depozitare. Acest sistem permite stocarea obiectelor mici in dulapioare ce se pot incuia.
  • Rafturile de paleti sunt de asemenea foarte apreciate, mai ales in situatiile in care aveti de depozitat obiecte mari. Este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de depozitare, aceste rafturi fiind utilizate in cele mai multe situatii in industriile mari. Cu aceste rafturi de depozit, veti avea ocazia de a stoca rapid si usor anumite materiale.
  • De asemenea, puteti opta pentru rafturile mobile in situatiile in care sunteti in cautarea unor rafturi de depozit ce ofera avantaje si beneficii multiple in vederea depozitarii. Acestea includ sisteme de roti ce permit o miscare usoara a lor in functie de necesitatile pe care le aveti. Totodata, prin utilizarea lor puteti muta si obiectele grele in cele mai sigure conditii.

Asadar puteti lua in calcul aceste variante de utilizare a unor rafturi de depozit si veti fi cu siguranta multumiti de calitatea primita. De asemenea, este indicat sa intrati pe acest site pentru a gasi informatii si detalii suplimentare despre achizitionarea si utilizarea rafturilor de acest tip.

 

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal