11
feb.
2018
0

Optiuni disponibile pentru rafturi de depozit

Pret:

In cazul in care veti opta pentru rafturi de depozit, veti avea ocazia de a eficientiza foarte mult spatiul de depozitare, centrul de distributie sau locatiile in care sunt stocate anumite lucruri.

Pentru aceste rafturi depozitare opteaza inclusiv restaurantele si anticariatele, pentru ca ofera un sistem bun de depozitare.

Pe de alta parte, rafturile de depozit sunt intalnite si in diferite hipermarketuri. In cazul in care aceste rafturi pentru depozit sunt utilizate corect, veti putea economisi foarte multi bani, deoarece costurile de depozitare vor fi reduse considerabil.

Avand in vedere aceste informatii, ar fi in avantajul dumneavoastra sa luati in calcul aceasta varianta pentru a depozita mereu produsele si materialele in cele mai bune conditii.
Multe persoane si companii au aplicat deja aceasta metoda si sunt pe deplin multumite de tot ceea ce au primit.

Datorita faptului ca aceste rafturi depozite sunt eficiente in ceea ce priveste economisirea spatiului, ia in calcul achizitionarea acestora si bucura-te de un depozit cat mai organizat, cat mai usor de gestionat si cat mai „aerisit”.

In aceste conditii nu va mai fi necesar sa va extindeti si sa achizitionati alt spatiu de depozitare.

rafturi depozitUn magazin trebuie sa aiba foarte bine pusa la punct aceasta problema care vizeaza ordonarea produselor. Daca folosesti cum trebuie un raft depozitare, vei observa ca jumatate din munca este deja facuta. Vedem ca este foarte important sa optati mereu pentru rafturi de metal care sa se potriveasca necesitatilor dumneavoastra, insa nu a fost nicicand mai usor. Pe pagina noastra veti gasi cele mai utile oferte, cele mai bune rafturi metalice ieftine pe care sa le folositi cu incredere.

Daca alegeti sa achizitionati rafturi metalice de perete, pentru depozitarea diverselor produse, va va fi cu siguranta mult mai usor sa le sortati pe categorii.

De exemplu, intr-un loc puteti aseza produse de menaj, intr-un alt loc puteti aranja solutiile de curatare. Pana cand, la final, veti avea o imagine de ansamblu cu produsele pe care doriti sa le expuneti pe acele rafturi de magazin. In cazul in care veti avea in vedere acest lucru, atunci veti reusi sa va bucurati de eficienta dorita in ceea ce priveste depozitarea. Referitor la capacitatea de stocare, veti regasi in cele ce urmeaza informatii complete despre tipurile de rafturi metalice de depozit:

Rafturile nituite va ofera o modalitate excelenta prin care sa folositi la maximum spatiul unui depozit.

Chiar daca un astfel de raft magazin nu este foarte aspectuos, totusi reprezinta o modalitate optima prin care puteti eficientiza in intregime un spatiu. Un raft metalic mai este cunoscut si ca raft fara suruburi, deoarece se folosesc nituri conectate pentru a furniza o platforma stabila pentru materiale. Sunt foarte usor de montat si veti avea la dispozitie o modalitate optima de depozitare prin utilizarea lor.

Rafturile de plasa reprezinta o alta modalitate de achizitionare a unor rafturi de depozit.

Plasa este sustinuta de o rama de metal, iar prin constructia sa poate fi foarte rezistenta si ofera calitatea dorita pentru depozitare. Tipul de sustinere utilizat este reprezentat de plase, ceea ce inseamna ca va trebui sa fiti atenti la materialele si produsele depozitate.

Rafturi metalice tip dulapior reprezinta modalitatea optima pentru a depozita obiecte mici.

Optand pentru aceste sisteme veti avea parte de o metoda avantajoasa de depozitare. Acest sistem permite stocarea obiectelor mici in dulapioare ce se pot incuia.

Rafturi depozitare de paleti sunt, de asemenea, foarte apreciate, mai ales in situatiile in care aveti de depozitat obiecte mari.

Este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de depozitare, pentru ca aceste produse sunt utilizate in cele mai multe situatii in industriile mari. Cu un astfel de raft depozit, va fi mult mai usor si rapid pentru dumneavoastra sa va puteti stoca anumite materiale.

Puteti opta pentru rafturi metalice second hand mobile in situatiile in care sunteti in cautarea unor rafturi depozit ce ofera avantaje si beneficii multiple in vederea depozitarii. Puteti lua in considerare si achizitionarea unor accesorii rafturi metalice pentru magazin.

Acestea includ sisteme de roti ce permit o miscare usoara a lor in functie de necesitatile pe care le aveti. Totodata, prin utilizarea lor, aveti posibilitatea sa mutati si obiectele grele, care va pot da cele mai mari batai de cap, in cele mai sigure conditii.

Puteti lua in calcul aceste variante de utilizare a unor rafturi second hand pentru depozit si veti fi cu siguranta multumiti de calitatea primita.

De asemenea, sistemul de navigare este destul de facil in ceea ce priveste gasirea unor rafturi metalice la mana a doua care sa se potriveasca necesitatilor dumneavoastra. Cu siguranta, veti observa o multime de modele interesante, cu diverse atributii, care s-ar putea sa fie si mai mult pe placul dumneavoastra.

Pe pagina noastra vei gasi cele mai calitative produse care, cu siguranta, nu te vor dezamagi. Un raft metalic este cea mai buna varianta pentru magazinul tau.

In plus, un alt aspect de care nu veti fi dezamagiti este pretul accesibil, pret pe care nu l-ati intalni la produsele noi-noute.
Recomandăm pentru montaj personal calificat.
Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.
Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚII.
Cantitatea comandată poate influența usor prețul final, pentru ca este de datoria noastra ca produsele pe care le dam spre folosinta clientilor sa fie in cea mai buna forma posibila, chiar daca vorbim de produse second hand.
Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.
Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.
Prezintă urme ușoare de folosire, insa nu sunt deranjante din niciun punct de vedere.
In afara de acestea, produsul este in cea mai buna forma a sa, asa ca va puteti baza pe faptul ca este de calitate.
Prețurile nu conțin TVA.
Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.
Pentru mai multe informații sau detalii despre produsele de care sunteți interesați, despre comenzi, vă rugăm nu ezitați să ne contactați ori online, ori telefonic, cum va este mai usor si mai la indemana.
Până la achitarea integrală, produsele comandate sunt proprietatea noastră.
Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Marius Florea   Mobil: 0748 352560

Lucian Enescu  Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×