14
ian.
2017
6
Rafturi europaleti Jüngheinrich

Rafturi europaleti Jüngheinrich

Pret: negociabil

Rafturi europaleti Jüngheinrich este soluția ideala pentru depozitarea eficientă , flexibila și ordonată a bunurilor paletizate.  Soluțiile pentru depozitarea mărfurilor paletizate tin cont obligatoriu de spațiul aflat la dispoziție și de tipul de tehnica de depozitare care corespunde așteptărilor dumneavoastră . Si pentru aceste detali vă stam la dispoziție.

– Sistem second-hand de Rafturi industriale pentru depozitarea Europaleților o soluție ieftina ți eficienta.   Marca de top  Jüngheinrich in stare excepțională  , prezintă urme uțoare de uzura .  Corespunzătoare cerințelor moderne  și fluxului de material și mărfuri actuale precum, Europaleți sau  boxpaleți pot fi depozitați în acest sistem.     Un sistem de rafturi  metalice pt Europaleți vă va ajuta sa deveniți mai eficienți și sa faceți o economie de spațiu, sa depozitați obiectele pe verticala, iar rezultatul este mai mult loc liber pentru a va organiza afacerea. Dimensiuni Rame H 7000 mm sau H 5000 mm / A 1000 mm L 75 mm. Dimensiuni Traverse H 125 mm / A 45 mm / L 2800 mm.  Sarcina suportata pe nivel / 2 traverse  2100 kg.

Rafturi europaleti Jüngheinrich

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Rafturi europaleti Jüngheinrich

Rafturi europaleti Jüngheinrich

×