18
aug.
2017
17

Rafturi pt Service Dexion

Pret: Negociabil

Rafturi SH pentru service cu 5 polițe pe modul , 100 kg pe o poliță , fiind galvanizate au o durabilitate prelungiă , An Fabricatie 2013  ( arată ca Noi )

Dimensiuni   –  adâncime de 0,60 m / lungime de 1,28 m / înălțime de 1,80 m.  Sarcina suportată pe 1 poliță este de 100 kg .

Aceste rafturi se montează fără a avea nevoie de unelte , prinderea polițelor se face cu cleme care sunt incluse în preț ,  este nevoie de 2 oameni pentru a efectua montajul ușor și repede.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Rafturi pt Service Dexion

Rafturi pt Service Dexion

 

×