8
feb.
2016
2
Rafturi pt Depozite Rafturi Metalice pt Depozit sau Magazie Piese auto

Rafturi Metalice pt Depozit

Pret: 55 € / metru liniar

Rafturi Metalice pt Depozit  marca Alclick , produs second-hand arata ca noi .  Sistemul de iluminat cu neon este inclus in prețul pentru structura metalica. Polițele se montează fără piese de legatură suplimentare.

Dimensiuni H 2200/L 1000 /A 450 mm Sarcină suportată pe nivel 110 kg.

Sarcină suportată pe Modul 900 kg Pe modul sunt calculate 5-6 polițe Polițele sunt Zincate iar stâlpi sunt vopsiți în câmp electrostatic Sistemul de Rafturi pe 2 etaje așezat pe construcție metalică cu scară și balustrade și plasă metalică pe rafturile exterioare (vezi foto ) Prețul pentru Construcția metalică este separat. Înălțimea poate varia de la 2200 mm minim pînă la 4500 mm maxim.

Rafturi Metalice pt Depozit sau Magazie Piese auto

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Ovidiu Petrican    Mobil: 0747 393189

Tel Fix:  0263344218

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

 

Rafturi pt Depozite Rafturi Metalice pt Depozit sau Magazie Piese auto

Rafturi Metalice pt Depozit sau Magazie Piese auto

×