11
apr.
2018
0

Gestioneaza spatiul cu ajutorul rafturilor de metal!

Pret:

De fiecare data cand intram intr-un magazin, atentia noastra se indreapta spre produsele depozitate pe rafturi. Cu ajutorul acestora, orice incapere capata un aspect organizat si aerisit, evitandu-se supraaglomerarea.

Modul de aranjare al rafturilor poate crea o imagine de ansamblu foarte placuta, ceea ce va aduce mai multi clienti in magazin.

Rolul rafturilor de metal nu se rezuma doar la spatiile comerciale, unele modele pot fi utilizate si in cadrul unei case.

rafturi de metalUn avantaj foarte important al rafturilor de metal este faptul ca acestea sunt prevazute cu seturi de roti, ceea ce le face usor de mutat.

Indiferent de modelul de raft ales, trebuie sa alegem modele de calitate, care sa reziste in timp, fara a se deteriora cu usurinta.

Inainte de a cumpara un raft de metal, este bine sa fim informati cu privire la dimensiunile acestuia, pentru a se incadra perfect in spatiul nostru.

Rafturile pot fi fabricate din mai multe tipuri de materiale, insa cele mai rezistente sunt cele din metal, utilizate si pentru depozitarea materialelor industriale.

Pe langa rezistenta rafturilor, si aspectul joaca un rol foarte important pentru clienti. Rafturile trebuie sa se potriveasca cu restul pieselor de mobilier.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Rafturile de metal sunt folosite foarte mult si in scop casnic. Spre exemplu, se pot depozita pe rafturile suprapuse carti, precum si alte obiecte importante. Rafturile sunt utile si in garaj, deoarece ajuta la organizarea ustensilelor.

Cu ajutorul rafturilor se poate economisi si pana la 60% din spatiu, ceea ce este foarte important, deoarece in foarte multe situatii, spatiul este limitat.

Diferite modele de rafturi de metal se regasesc si in birouri, unde documentele sunt asezate in ordine, pentru a avea un acces cat mai usor la ele.

Rolul de sustinere este foarte util, deoarece produsele de pe rafturi se vor pastra in conditii corespunzatoare.

Concluzionand, rafturile fabricate din metal reprezinta o investitie foarte buna, deoarece isi pastreaza caracteristicile functionale o perioada de timp indelungata. Acestea reprezinta o modalitate ideala de expunere a produselor intr-un magazin, dar au utilitate si in activitatile casnice. In acest mod stim exact unde se gaseste un anumit lucru, fara a mai fi nevoie sa pierdem timpul cautandu-l.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×