25
apr.
2018
0

Tipuri de rafturi metalice second

Pret:

Rafturile metalice utilizate in scop industrial sunt foarte rentabile din punct de vedere economic, cu ajutorul acestora economisindu-se zeci de mii de lei din costurile de depozitare.

Depozitele sunt spatii de stocare care pot fi eficiente doar cu ajutorul rafturilor. Exista mai multe categorii de rafturi utilizate.

Rafturile nituite sunt cel mai des folosite, deoarece sustin o greutate mare. Acestea nu au suruburi, ci sunt unite cu ajutorul niturilor, fiind astfel foarte stabile.

Rafturi metalice second

Rafturi metalice second

Rafturile de plasa sunt preferate pentru depozitarea alimentelor, deoarece sustin greutati mai mici. Prezinta avantajul ca nu ruginesc, insa produsele asezate pe acest tip de raft trebuie sa aiba o dimensiune mai mare, pentru a nu cadea printre spatiile din plasa.

Printre tipurile de rafturi metalice second se numara si rafturile de paleti. Aceste sisteme sunt cele mai complexe, avand atat o lungime cat si o latime mare, pentru a putea stoca paletii.

Rafturile mobile sunt prevazute cu roti omni-directionale, care ofera rafturilor un grad ridicat de mobilitate, iar acestea pot fi mutate cu usurinta.

Rafturile de metal sunt in prezent cele mai utilizate, facand parte din mobilierul oricarui spatiu comercial. Acestea sunt foarte utile, deoarece pun in evidenta produsele comercializate, iar procentul vanzarilor creste.

Modelele de rafturi ce se regasesc pe piata sunt concepute in asa fel incat sa se potriveasca oricarei incaperi. In cele mai multe cazuri, acestea sunt montate de catre firma de la care sunt achizitionate, respectand toate normele de siguranta.

Exista posibilitatea achizitionarii rafturilor metalice second ceea ce va poate ajuta sa economisiti foarte multi bani, iar calitatea acestora este superioara.

In cadrul depozitelor de o capacitate foarte mare, se vor utiliza rafturi de tip drive-in, care permit angajatilor sa aiba acces facil la marfa stocata.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

In cadrul oricarei afaceri, este bine sa fim atenti la investitiile facute. Rafturile second-hand sunt cu pana la 50% mai ieftine comparativ cu cele noi, iar starea lor este impecabila, fiind aduse din import.

Concluzionand, exista o varietate de modele de rafturi, ceea ce inseamna ca veti gasi exact ceea ce cautati. Rafturile metalice sunt concepute pentru mediul interior, pastrandu-si starea initiala foarte mult timp, deoarece sunt ferite de actiunea factorilor externi.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×