27
oct.
2018
0

Cumpararea de vestiare metalice second hand

Pret:

Regasim acest tip de mobilier in cadrul multor cladiri, cu functiuni economice, publice, fiind extrem de util acolo unde este nevoie de pastrarea in siguranta a hainelor si obiectelor angajatilor, sau altor persoane care folosesc respectivele cladiri, cum ar fi scoli, Sali de sport, si multe altele.

Metalul este un material extrem de rezistent, fiind folosit la realizarea obiectelor care trebuie sa reziste bine in timp unei utilizari intense, sau unor medii care solicita mult. Astfel, in ciuda unui pret poate mai ridicat initial, ele se pot dovedi foarte economice in timp datorita utilizarii lor indelungate. De aceea, multa lume prefera cumpararea de vestiare metalice second hand care sa fie deopotriva rezistente si solide, dar de asemenea sa fie la un pret accesibil, costul de achizitie fiind mai scazut avand in vedere ca ele sunt folosite.

vestiar metalic second handFaptul ca se achizitioneaza un produs folosit necesita o atentie sporita atunci cand decidem cumpararea lui, trebuind sa verificam orice posibile defecte, atat vizuale, cat si de structura. Trebuie sa urmarim atat eventuale defecte cum ar fi zgarieturi, deteriorari ale stratului de vopsea, cat si defecte ce tin de ruginirea dulapului sau balamalele acestuia, sistemul de inchidere, orice ar putea ridica probleme.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Vestiarele pot fi atat cu picioare, cat si fara, cele cu picioare avand avantajulca vor fi mai protejate de rugina in cazul in care se vor folosi intr-un mediu umed, cum ar fi vestiare, fiind protejate de contactul imediat cu podeaua umeda. De asemenea se va putea face mult mai usor curatenie sub ele.

Atunci cand veti alege modelul potrivit locatiei si intrebuintarii dumneavoastra veti avea la dispozitie mai multe variante, cum ar fi vestiare cu una sau doua usi, sau de tip cuseta, permitand stocarea lucrurilor mai multor persoane, dar in spatii mai limitate. Astfel alegerea noastra depinde de cate lucruri sau haine au persoanele nevoie sa isi pastreze in vestiarul metalic second hand pe care urmeaza sa il achizitionam.

Compartimentarea acestora poate diferi, de asemenea, dar de cele mai multe ori ele vor avea o bara pe care se pot pune umerase cu haine, de asemenea pot avea si polita pe care sa se poata pastra lucruri, sau perete despartitor pentru a putea separa hainele murdare de ele curate.

Majoritatea modelelor folosesc inchidere cu cheie, insa exista si modele cu inchidere cu cifru, acestea fiind insa mai scumpe.

O buna vopsire a vestiarelor metalice va asigura o rezistenta a acestora sporita ma utilizarea intensa si in medii cu umezeala crescuta, multe dintre ele fiind vopsite in camp electrostatic pentru a avea o acoperire uniforma si durabila.

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×