16
iul.
2018
0

Beneficiile unui vestiar metalic second hand

Pret:

Acest tip de mobilier reprezinta modalitatea cea mai convenienta in pastrarea in siguranta a hainelor si obiectelor personale in cadrul fabricilor, a scolilor, birourilor, sali de sport, si alte genuri de spatii cu destinatie economica sau publica. Avantajele caracteristice acestora le face sa le intalnim foarte des, ele putand fi achizitionate atat noi, cat si second hand. Un factor important este realizarea acestora din metal, astfel ele fiind foarte rezistente si durabile, iar daca sunt bine intretinute, ele vor putea fi folosite pentru o perioada foarte indelungata, facand astfel ca achizitia de vestiare metalice second hand o optiune viabila deoarece chiar daca ele vor fi deja folosite, daca sunt alese cu grija vor mai putea fi folosite in continuare o perioada suficienta cat sa isi acopere costul, avand in vedere ca ele vor fi la un pret mai scazut decat al celor noi.

De obicei vopsirea elementelor metalice ale vestiarelor se face in camp electrostatic pentru a oferi o acoperire cat mai buna si mai rezistenta, si este de preferat sa alegeti acest tip de modele. Aceasta deoarece ele vor rezista astfel mult mai bine in conditii de umezeala. De obicei mediile in care ele vor fi tinute si folosite vor fi supuse unui anumit grad de umezeala care ar afecta in timp produsele de o calitate mai slaba.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Veti observa ca modelele de vestiar vor fi cu picioare iar altele fara. Este de preferat ca vestiarele sa aiba picioare, astfel ele vor fi mai bine ferite de umezeala de pe podea, neavand contact direct cu aceasta, si vor fi si mai usor de curatat pe dedesupt.

Luati in considerare necesarul de spatiu si configurarea interioara optima pentru nevoile persoanelor care vor folosi vestiarele, in functie de genul de activitate din locatia respectiva. De obicei le intalnim cu o bara in partea de sus unde se pot atarna haine, putand avea in partea inferioara si polita pentru a putea stoca mai multe obiecte personale. Unele modele pot avea si un perete despartior astfel incat hainele curate sa fie separate de ele murdare.

Dimensiunile si compartimentarea vestiarelor metalice second hand poate varia, ele trebuind alese in functie de spatiul avut la dispozitie si de configuratia acestuia, cat si de numarul de obiecte de imbracaminte, incaltaminte, si alte lucruri personale pe care fiecare persoana trebuie sa le stocheze. In cazul in care acestea vor fi mai multe, atunci si vestiarele vor trebui sa fie pe masura. La modalitatile de inchidere a acestora, in general puteti opta pentru clasica inchidere cu cheie, care va fi si mai avantajoasa material, sau cea cu cifru.

×