25
sept.
2018
0

Vestiarele metalice second hand

Pret:

Orice obiect de mobilier care urmeaza sa fie folosit intensiv, intr-un mediu care nu este intotdeauna prielnic, cu multa umezeala de exemplu, este necesar sa aiba un alt tip de constructie, si sa fie realizat din materiale mult mai rezistente. In acest sens, metalul este preferat pentru durabilitatea sa si rezistenta sa la factori externi, aceasta evident daca este si corect tratat. Pentru a avea parte de aceasta durabilitate, dar si pentru un pret de achizitie mai scazut, vestiarele metalic second hand sunt preferate pentru utilarea multor spatii cum ar fi vestiare pentru fabrici, scoli, Sali de sport, si altele. Datorita constructiei lor solide, si a metalului folosit la fabricare, ele se preteaza a fi folosite si daca sunt second hand, deoarece au toate calitatile pentru a putea fi folosite inca o buna perioada de timp. Pentru aceasta trebuie verificat inainte de achizitie daca ele sunt in stare buna, daca metalul prezinta urme de rugina sau alte defecte, daca feroneria este corespunzatoare.

Veti intalni multe modele de vestiare dintre care sa alegeti, ele pot fi de diferite dimensiuni, cu o usa sau cu doua, pot avea un perete despartitor pentru a separa hainele curate de cele murdare, de asemenea pot avea si polite. Ele pot fi si cu mai multe compartimente, de tip cuseta, permitand stocarea unui volum mai mic de lucruri mai multor persoane. Asadar compartimentarea trebuie sa satisfaca necesitatile de stocare si de folosire intentionate. Este bine sa se ia in calcul si dispunerea lor in spatiul avut la dispozitie, precum si eventuale limitari cum ar fi stalpi.

Pentru a evita efectele neplacute ale coroziunii, la care vor fi invariabil supuse, este foarte important ca vopsirea lor sa fie una de farte buna calitate, care sa reziste in timp, in acest sens fiind preferata vopsirea in camp electrostatic pentru a obtine un strat cat mai uniform si mai rezistent de vopsea. O parte dintre modelele de vestiare sunt cu picioare, pentru a permite efectuarea mai usoara a curateniei, dar si pentru a le proteja de umezeala de pe podea. Unele modele sunt oferite si cu bancute, sau

Inchiderea se realizeaza de cele mai multe ori cu cheie, insa se poate opta si pentru sisteme cu cifru, aceasta fiind insa mai costisitoare. Pentru aerisire vom intalni fante speciale care sa permita circulatia aerului.

Asadar, vestiarele metalic second hand reprezinta o solutie foarte buna pentru orice activitate unde este necesar ca personalul sa se schimbe in haine de lucru, dar si pentru a-si pastra in siguranta lucrurile personale. Le intalnim in foarte multe situatii, de la firme si fabrici la scoli si spitale.