20
iun.
2018
0

Economisiti bani achitizionand vestiare metalice second hand

Pret:

Vestiarul metalic reprezinta modalitatea ideala de a pastra in siguranta obiectele personale si imbracamintea in diferite spatii cum ar fi fabrici, ateliere, birouri, scoli si sali de sport. Avand atat de multe destinatii, vom gasi si mai multe optiuni in ceea ce priveste modele tocmai pentru a putea fi adaptate necesitatilor fiecarui utilizator.

Ele sunt ideale pentru acele locuri unde persoanele trebuie sa isi schimbe tinuta cu o uniforma sau echipament special.

Vestiarele metalice sunt robuste, si au utilizare lunga in timp, asadar ele sunt potrivite si daca doriti sa achizionati un vestiar metalic second hand, deoarece economiile vor fi substantiale, fara insa a avea un impact asupra calitatilor acestuia.

vestiar metalic second handEle pot veni in culoarea gri, mai comuna, sau diferite culori, fiind astfel personalizate, pot fi simple sau cu compartimente sau pereti despartitori. Existenta unui perete despartitor face mai usoara separarea hainelor curate de cele murdare. Vestiarele metalice pot fi cu picioare, sau fara. Cele cu picioare vor impiedica ruginirea partii inferioare, permitand si curatarea facila sub ele.

Pentru o buna organizare a obiectelor personale in interior ele au de obicei unul sau mai multe rafturi, precum si bara pentru umerase. Cu cat sunt mai multe obiecte de stocat, cu atat va fi nevoie de mai multe compartimente in interiorul vestiarului, si de un vestiar de dimensiuni mai mari.

De asemenea ele trebuie sa aiba si o fanta pentru aerisire. De ajutor sunt si port-etichetele care pot fi prezente pe usa.

Structura trebuie sa fie una rezistenta, din otel, iar vopsirea este bine sa fie una in camp electrostatic, care sa asigure o acoperire optima si care sa reziste in timp. Daca vestiarul metalic second hand este intr-o stare foarte buna, atunci achizitia lui va fi rentabila deoarece el va fi practic la fel cu unul luat nou, dar la un pret mult mai competitiv.

Cand alegeti modelul potrivit, luati in considerare atat felul in care acesta va fi folosit, cat si limitarile eventuale ale spatiului in care acesta va fi montat.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Inchiderea poate fi realizata atat cu cheie, cat si cu cifru, acesta fiind mai scump. Iata deci ca in functie de dimensiunile sale si de caracteristici, modelele de vestiare pot avea preturi variabile, fiind important sa stiti dinainte ce buget puteti aloca pentru achizitia lor. Nu in ultimul rand, vedeti sub ce forma va fi livrat vestiarul, gata asamblat sau pe bucati.

×