12
iul.
2018
0

Despre panourile perforate intalnite in cadrul magazinelor, dar si la bancurile de lucru

Pret:

Aceste elemente pe cat sunt de simple pe atata sunt de utile, astfel ca le intalnim deseori atat ca parte a mobilierului comercial in cadrul magazinelor, cat si in ateliere sau firme din domeniul productiei unde se gasesc in cadrul bancurilor de lucru. Principala lor caracteristica este posibilitatea de a monta carlige si agatatori cu ajutorul carora marfa sa fie expusa intr-un mod cat mai placut si facil, ducand astfel la vanzari mai mari. Panourile perforate se pot gasi atat in cadrul rafturilor de perete, cat si a rafturilor de interior, de exemplu al celor de tip gondola, atat de des utilizate in amenajarea magazinelor datorita utilitatii si modularitatii lor. De fapt acesta este si avantajul panourilor, avand aceste perforatii la anumite intervale ele pot fi configurate extrem de usor pentru a expune cat mai eficient si mai personalizat o gama larga de produse. Folosind carligele si agatatorile potrivite, impreuna si cu polite, dupa caz, se asigura diferite posibilitati de amenajare a rafturilor, adaptata fiecarui tip de magazin si de marfuri.

panouri perforateCarligele sunt realizate din material cromat, fiind astfel si estetice dar si rezistente, ele pot fi simple sau duble. De asemenea pot avea si suport pentru etichete, putand astfel afisa pretul si alte informatii pentru fiecare tip produs prezent pe carlige. Asa cum rafturile disponibile pentru magazine le vom gasi in diferite optiuni de culori si marimi, la fel se intampla si in cazul panourilor perforate.

Dupa cum mentionam mai inainte, ele se gasesc de multe ori in componenta bancurilor de lucru, pentru ateliere sau intreprinderi, alaturi de sertare si alte accesorii oferind o functionalitate sporita acestora in ceea ce priveste stocarea si utilizarea sculelor si uneltelor.

Pe langa carligele care sunt extrem de uzuale, veti gasi si alte accesorii special concepute pentru a tine cat mai bine diferite tipuri de scule.

Modularitatea lor si in general a sistemelor de rafturi pentru magazin ofera posibilitatea amenajarii oricarui tip de spatiu indiferent daca este mai mare sau mai mic, sau de tipul de activitate si de configuratia peretilor. Panourile perforate reprezinta o investitie minima cu care se pot aduce multe beneficii in ceea ce priveste expunerea eficienta a produselor, si implicit de crestere a vanzarilor. Carligele si tijele vor fi disponibile in diverse marimi, precum si forme si caracteristici, alegeti-le pe cele potrivite in functie de tipul de marfa pe care o veti expune, caracteristicile acesteia cum ar fi masa sau dimensiunile. Acordati importanta cuvenita acestor piese de mobilier iar in timp va veti bucura de beneficiile pe care le vor aduce in privinta expunerii marfii sau pastrarii diverselor scule si ustensile.

×