21
iul.
2018
0

Box paletii cu grilaj

Pret:

Manevrarea si stocarea marfurilor eficient si in siguranta reprezinta cele mai importante deziderate ale activitatilor din domeniul productiei, logisticii, transportului. In acest sens firmele au la dispozitie o serie de solutii si tehnici pentru a realiza acest lucru, iar un element aproape nelipsit din activitatea lor au fost paletii, care pe cat sunt de simpli pe atat au fost de folositori in manipularea eficienta a mari cantitati de marfa, in special cu ajutorul motostivuitoarelor.

O evolutie a acestora a reprezentat-o introducerea boxpaletilor, in special de box paleti cu grilaj, care aduc un plus de eficienta atat la transportarea marfii in siguranta, dar mai ales privitor la stocarea acesteia. Astfel, la paletii cu care deja suntem obisnuiti si care pot fi foarte usor manevrati de catre personalul calificat si cu echipamentele adecvate, s-au adaugat acesti pereti verticali, pentru a crea acest „box”. Un avantaj al acestora este faptul ca pot fi stivuiti, pana la 5 nivele pe inaltime, folosind astfel extrem de eficient spatiul avut la dispozitie. Desigur, vor trebui avute in vedere limitele de incarcare pe care acestia le pot suporta. O alta caracteristica a lor este ca pot fi atat cu peretii rigizi,sau de cele mai multe ori, pliabili.

Optand pentru boxpaleti cu pereti pliabili se economiseste din spatiu atunci cand  acestia sunt stocati sau sunt trimisi inapoi dupa livrarea marfii. Economia realizata este una importanta prin plierea peretilor acestora. Folosirea grilajului la realizarea peretilor aduce avantaje prin faptul ca marfa este tinuta in siguranta, dar poate fi usor inspectata vizual din afara, si pentru a facilita si mai mult acest lucru majoritatea modelelor au si oblon in cadrul uneia din laturi care se poate deschide. Ei sunt pretabili pentru o gama larga de transporturi, atat rutiere, cat si feroviare si navale. Protectia anticoroziva a acestora este extrem de importanta, ei de obicei sunt realizati din grilaj zincat, sau aplicand straturi succesive de grund si de vopsea. pentru a-i feri de efectele adverse ale umezelii. Asigurati-va ca box paletii cu grilaj pe care ii veti achizitiona sunt corespunzatori din acest punct de vedere, pentru a asigura astfel integritatea marfii si o utilizare cat mai indelungata.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Datorita versatilitatii lor ei vor fi extrem de utili atat in operatiuni cu marfuri generale,dintr-o multitudine de domenii, cat si in aplicatii industriale, folosind modele concepute special pentru a satisface necesitatile din aceste domenii, cum ar fi industria automobilelor.

Realizati stocarea pe termen scurt sau mai lung folosind boxpaletii stivuiti pe verticala, in acest fel marfa va sta in siguranta evitand riscul ca aceasta sa cada de pe paleti, de asemenea ea va putea fi inspectata si accesata facil. Folosirea boxpaletilor va fi foarte utila in transportul pe orice distanta, fie ea scurta sau lunga, cu o multitudine de tipuri de mijloace de transport.

×