6
iun.
2018
0

Folosirea panourilor perforate pentru expunerea marfurilor

Pret:

In cadrul activitatilor ecconomice, atat in retail dar si in alte domenii cum ar fi manufacturarea, folosirea mobilierului adecvat, cu accesoriile potrivite, va duce la cresterea randamentului si a rezultatelor. Pentru fiecare tip de activitate se gasesc pe piata si obiectele de mobilier potrivite, de la diversi furnizori. Printre acestea, vom intalni si panourile perforate ca solutie pentru expunerea intr-un mod organizat, eficient, si cu un aspect profesional a marfurilor in magazine. Insa nu le vom intalni doar aici, ele fiind utile si pentru aranjare eficienta a sculelor intr-un atelier de exemplu.

panouri perforate second hand

Panourile functioneaza prin montarea de carlige adaptate materialelor ce urmeaza a fi expuse, permitand flexibilitate maxima privind modul in care carligele sunt inserate pe suprafata panoului, astfel marfa iesind in evidenta si avand o trecere mult mai mare. Aceste panouri pot fi montate atat pe perete cat si pe rafturi, fiind integrate alaturi de celelalte rafturi din cadrul magazinului pentru a completa atat designul cat si utilitatea dorite in ceea ce priveste amenajarea spatiului.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Carligele si agatatorile joaca un rol foarte important in utilitatea acestor panouri, ele fiind disponibile intr-o gama variata de modele, dimensiuni, si pentru multe tipuri de marfuri specializate.

Ele de obicei sunt din metal zincat sau cromat. Pot fi simple sau duble. De asemenea, pot avea si suport pentru etichete. Pe langa carlige, rafturile cu panouri perforate au e obicei si unul sau mai multe rafturi pentru expunerea cat mai facila si flexibila a marfurilor. Toate acestea vor duce la maximizarea vanzarilor prin utilizarea cat mai inteligenta a spatiului. Carligele si agatatorile pot avea diferite dimensiuni si pot sustine marfuri de greutati mai mici sau mai mari, astfel veti putea alege din cadrul gamei de produse disponibile pe cele potrivite tipului de marfuri expuse. Analizati orice tip de accesorii disponibile pentru panouri care va pot aduce beneficii, cum ar fi de exemplu sisteme de iluminare care pot fi montate pe panouri si altele.

Dupa cum spuneam, panourile perforate pot fi folosite cu succes si pentru aranjarea cat mai utila a uneltelor si sculelor intr-un spatiu de productie, dovedind aceeasi versatilitate in organizarea eficienta a articolelor.

De obicei panourile sunt realizate din tabla vopsita in camp electrostatic, acest tip de vopsire asigurand o rezistenta mult mai mare fata de vopseaua lichida.

Costurile cu aceste panouri si cu accesoriile aferente este unul destul de redus, insa beneficiile aduse de modularitatea si versatilitatea acestuia sunt importante, ele avand si un aspect profesional. Este indicat ca montajul acestora sa se efectueze cu personal calificat si sa nu se depaseasca capacitatea maxima de incarcare a acestora.

×