13
iun.
2018
0

Box paleti din grilaj

Pret:

In activitatea manipularii, transportului si stocarii marfurilor, eficienta si siguranta sunt elementele vitale pentru o cat mai buna desfasurare a acesteia. Folosirea paletilor pentru operatiunile legate de marfuri a devenit un lucru cat se poate de obisnuit, acest element pe cat de simplu pe atat de eficient permitand folosirea mijloacelor precum motostivuitorul pentru a muta marfurile.

Acestia se gasesc disponibili in cateva marimi standardizate, si pot fi realizati din materiale diferite, precum lemnul, plastic sau metal. In felul acesta se poate opta pentru modelul potrivit pentru fiecare tip de marfa si pentru fiecare activitate si spatiu.

O evolutie fireasca pentru obtinerea unei flexibilitati si mai mari este folosirea box paletilor, iar box paletii cu grilaj sunt intalniti foarte frecvent in aceste cazuri. Prin adaugarea unor pereti verticali paletilor, in cazul acesta peretii fiind realizati din grilaj metalic, se obtine o eficienta foarte buna in transportul, dar si in depozitarea marfurilor. Boxpaletii vor fi usor de manevrat cu motostivuitorul, si de asemenea pot fi asezati unul peste celalalt, facandu-se astfel economii de spatiu. Si in acest caz, veti avea optiuni care sa asigure alegerea modelului optim pentru activitatea dumneavoastra. Astfel, un element principal este tipul de pereti, daca ei sunt rigizi sau pliabili. Pentru o mai buna rezistenta la coroziune, este indicat ca grilajul sa fie zincat. Folosirea box paletilor cu grilaj va face stocarea si transferul marfurilor care sunt greu de transportat pe paleti standard mult mai usoara. Se reduce astfel riscul ca marfa sa cada, sau chiar a paletilor, daca sunt prost pozitionati. Marfa va putea fi inspectata mult mai usor, ea nu se va acoperi de praf asa de repede, si in general box paletii sunt usor de instalat. Este indicat ca aceasta operatiune, cat si manevrarea lor, sa fie facute cu personal calificat.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Asa cum paletii se gasesc in diferite marimi standard, pentru o depozitare si manevrare cat mai facila, la fel intalnim marimi standard in privinta boxpaletilor, peretii acestora putand avea anumite inaltimi standardizate. Dar, vom intalni si box paleti cu grilaj care se adreseaza unor anumite sectoare de activitate, si care nu vor fi standardizati, ci din contra vor fi special conceputi pentru un anumit scop.

Respectati specificatiile boxpaletului in ceea ce priveste masa maxima suportata pentru a nu-l supraincarca, acordand atentie numarului maxim de nivele atunci cand veti stivui mai multe randuri de box paleti.

Anumite tipuri de box paleti vor fi mai potrivite pentru anumite activitati, de aceea trebuie avut si acest lucru in vedere inaintea achizitionarii. De exemplu, pentru transportul si stocarea legumelor si fructelor cei din lemn vor fi potriviti in locul celor metalici.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

×