28
feb.
2020
0

Boxpaleti cu grilaj – pentru ce sunt utili?

Pret:

Daca esti in situatia de a avea nevoie de un ajutor cu care sa poti manevra sau stoca marfa mai usor, ai venit in locul potrivit.

Cand vine vorba de siguranta si eficienta in cadrul transportarii sau manipularii marfurilor, trebuie sa ne dam seama de importanta lor si de cat de multa nevoie avem de ele. Produsele care sunt transportate trebuie sa fie livrate la destinatia dorita cu multa grija pentru a nu suferi deteriorari pentru a avea clienti cat mai multumiti. Insa, cum putem face acest lucru?

 

Cos promotie

Cos promotie

Boxpaletii cu grilaj sunt solutia cea mai buna pentru a nu risca diverse degradari ale marfii transportate sau manevrate. Asadar, cand vine vorba de utilizarea boxpaletilor pentru marfuri transportate, acest lucru a adus la o crestere a eficientei destul de mare, deoarece produsele respective nu sufera deteriorari sau defectiuni care le pot afecta calitatea.

Acestea trebuie sa fie in siguranta sa nu se deterioreze pe parcursul traseului lor, iar de asemenea personalul care deserveste trebuie sa isi desfasoare activitatea in siguranta.

De ce sunt mai buni boxpaletii cu grilaj decat boxpaletii rigizi?

Spre deosebire de boxpaletii rigizi, boxpaleti cu grilaj se pot plia mai usor, fiind astfel mai la indemana sa stochezi marfa respectiva. De asemenea, mai este important de mentionat si faptul ca ocupa mai putin loc, deci putem face economie de spatiu.

Folosirea boxpaletilor cu grilaj este foarte indicata pentru marfurile care se pot contamina cu bacterii sau care se murdaresc usor, pentru ca sunt mai usor de curatat. In acelasi timp, boxpaletii cu grilaj sunt foarte durabili in sensul ca pot rezista la greutati destul de mari.

Costul de achizitie este unul competitiv, fiind mai ieftini decat  cei din plastic si mai rezistenti decat cei din lemn, ducand la o utilizare mai indelungata si la o scadere a costurilor. Ei se pot folosi fara nicio problema pentru depozitarea marfii respective. Insa la fel de bine pot fi folositi si pentru transportul pe distante lungi. Marfa va fi mult mai sigura, fiind inchisa.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Ce fel de materiale se pot folosi pentru boxpaleti?

Exista diferite materiale comune pentru paleti. Paletii de lemn domina piata, urmati de alte materiale, inclusiv plastic, hartie, paleti din lemn compozit si metal.

Paletii din lemn ofera o combinatie excelenta de greutate, rigiditate, durabilitate si costuri. In plus, exista o infrastructura larg raspandita de reciclare a paletilor, care ajuta la promovarea renovarii si reutilizarii paletilor din lemn. Paletii personalizati pot fi fabricati cu usurinta din componentele din lemn. Paletii din plastic sunt de obicei mai scumpi decat cei din lemn, dar au o multime de puncte forte precum durabilitatea extrema, precizia fabricarii si usurinta de igienizare.

Plasticul este al doilea material cel mai frecvent utilizat pentru paleti. Paletii din plastic sunt durabili, de inalta performanta si potriviti pentru export. Ele au devenit din ce in ce mai populare pentru export.

Asadar, daca ai nevoie de boxpaleti cu grilaj, alege sa faci aceasta investitie pentru ca au utilitate multipla si ofera rezultate ireprosabile in ceea ce priveste stocarea si transportarea marfii.

×