26
mai
2018
0

Box paletul, o piese cheie in logistica si depozitare

Pret:

Folosirea paletilor este cea mai indicata si eficienta metoda pentru transportul, manipularea si depozitarea a numeroase feluri de marfuri. Acestia pot fi confectionati din diverse materiale, desi cel mai preponderent folosit este lemnul, ei pot fi realizati si din metal sau plastic. Ii vom intalni si in diferite dimensiuni standardizate, pentru a putea alege marimea potrivita specificului marfii si spatiului disponibil la transport sau depozitarea. Folosirea paletilor la manevrarea marfii are principalul avantaj ca poate fi facuta mult mai usor cu ajutorul motostivuitorului, asigurand stabilitate in timpul manipularii.

Box paletii ofera acelasi tip de benefii, ei fiind realizati folsind o baza de tip palet, cu dimensiuni standard, care prin adaugarea unor pereti verticali devin astfel containere utile in transportul si depozitarea a diverse tipuri de marfuri, pastrand calitatea paletilor de a fi usor de folosit cu motostivuitorul. Un alt avantaj rezulta din faptul ca ei pot fi stivuiti unul peste altul, in functie de caracteristicile lor si de marfa continuta, pot fi pusi chiar si 5 nivele unul peste altul. Ei sunt un element important atat in operatiunile de logistica si de transport, cat si depozitare, fiind pretabili oricarui mijloc de transport, ocupand foarte bine spatiul, folosind-u in mod optim.

Principalele categorii sunt in functie de tipul acestora, adica rigizi, sau pliabili. Acestia din urma au avantajul economiei de spatiu, deoarece odata ce sunt pliati ocupa cu aproximativ 80% mai putin spatiu, putand astfel fi stocati in mod economic.

De asemenea principalele materiale din care sunt confectionati acestia sunt lemnul si metalul.

Daca se folosesc boxpaleti metalici in mediul exterior sau cu umiditate crescuta acesta este necesar sa fie zincat, pentru a nu fi afectat de coroziune.  Peretii boxpaletilor metalici sunt realizati in general din plasa sudata, atat pentru cei rigizi cat si pentru cei pliabili. Ei mai pot fi realizati si din aluminiu sau otel galvanizat.

Lemnul este si el des utilzat la constructia box paletilor, fiind cu precadere folosit pentru transportul prodselor agoalimentare, cum ar fi fructe, legume, radacinoase, realizati din diferite esente de lemn.

Dupa cu mentionam, Box paletii vin in diferite dimensiuni standard, atat in ceea ce priveste paletul, cat si peretii acestuia, putandu-se opta si pentru jumatati. Pentru variante specializate, nestandardizate, cum ar fi de exemplu transportul si depozitarea pieselor pentru industria auto de exemplu exista posibilitatea folosirii unor containere specializate. Puteti opta pentru achizitionarea de box paleti  noi, sau second hand. Acestia sunt colectati de firmele specializate si reconditionati pentru a putea fi reintrodusi in circuitul economic.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×