2
aug.
2018
0

Ce beneficii aduce un banc de lucru second hand?

Pret:

Bancul de lucru, are o structura robusta si compacta. Este un accesoriu de lucru destul de utilizat in orice mediu industrial. Asigura un plan de lucru in care se lucreaza, asigura ordine, spatiu si eficienta pentru operator. Este un aliat de nadejde pentru prelucrare si asigura un plan de sprijin. Structura acestuia poate fi simpla, ca o masa mare sau poate fi sub forma de tejghea. Este usor de accesorizat cu panouri de suport pentru scule, kituri de iluminare, rafturi, suporturi pentru computer, stalpi, sertare si becuri. De cele mai multe ori se foloseste un banc metalic.

Este locul unde se lucreaza in mediul industrial. Este cel mai folosit spatiu si care se murdareste cel mai repede de praf, lemn taiat si aschii. Bancul de lucru este facut din diferite materiale si anume: lemn si placi aglomerate cu bordura din lemn de fag. Structura poate fi monolitica, chiar daca sunt usor de asamblat cu suruburi si prezinta avantajul transportului si a montajului fara a renunta la stabilitate.

Atunci cand dorim sa achizitionam un banc de tamplarie, trebuie sa ne facem o schita din timp cu privire la locul unde o sa fie instalat si pentru a avea o sursa de lumina puternica si curent. Trebuie sa estimam sursele de lumina si proximitatea prizelor de curent inclusiv pentru conectarea unor unelte care necesita o sursa de curent in permanenta. Trebuie tinut cont de motivul pentru care este cumparat acest banc.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Trebuie sa avem in vedere modul in care trebuie aranjat bancul, pozitia, spatiul necesar si toate rafturile pentru scule. Trebuie sa formam o evaluare corecta a locului pentru a lua niste dimensiuni corecte ce vor ajuta in planul aranjarii accesoriilor si al inaltimii de la sol care sa permita operatorului un mediu placut si un loc de munca usor. Conteaza destul de mult si grosimea planului de lucru deoarece trebuie sa fie rezistent la lovituri, la solicitari si la vibratii. Se tine cont si de greutatea materialului care va fi sprijinit de plan. Ca o optiune, exista si banc de lucru second hand care sa satisfaca nevoile si ceintele dorite de fiecare persoana in parte.

Versatilitatea unui banc face ca acesta sa poata fi utilizat in orice sector industrial intr-un mod usor si este facut sa suporte faze de productie si montaj. Acesta este usor de folosit si pentru lucruri casnice care pot fi asezate in pivnite si garaje in locuintele obisnuite.  Un banc de lucru ar trebui sa fie stabil si rezistent, bun pentru a fi supus la greutati, zgarieturi si lovituri puternice.

Masă de Lucru pe role

Conteaza foarte mult spatiul unde vine amplasat bancul deoarece trebuie gandite dimensiunile sale. Nu trebuie sa supradimensionam ceva ce va avea utilitate indoielnica. Pentru materia prima este necesar sa cautam un gater. La gater trebuie sa mergem din timp, cu toate schitele si dimensiunile facute de acasa. Trebuie sa strangem sculele de care avem nevoie, adezivi, dalti, ciocane, scule electrice si trebuie intemeiat un plan bun de lucru. Sa fie gasite elementele componente, suruburi de lemn, fie recuperate, fie cumparate de noi.

Uneltele de mana pentru confectionarea bancului trebuie sa fie achizitionate din timp. In orice lucru este nevoie de rabdare. Se stie ca atunci cand se munceste din greu apar dureri de spate, nervi, frustrare si mereu exista cazuri in care munca trebuie luata de la capat. Bancul de lucru este rabatabil si reprezinta o facilitate importanta pentru cei care folosesc bancul intr-un garaj. Este prevazut cu spatii pentru depozitare de unelte, cu rafturi, cu doua menghine, dulapuri si becuri.

Este confectionat dintr-un material de fag german si poate avea o lungime de 123 cm, 77 cm in latime si 120 cm In inaltime cu o greutate de 56 de kilograme. Bineinteles ca toate bancurile sunt diferite si fiecare isi face lucrurile dupa bunul plac. Exista oameni pasionati de lemn, care iubesc meseria de constructor si fac totul cu drag. Bancul de lucru este de cele mai multe ori, aranjat undeva in spatele casei unde de obicei tatal nostru isi petrece mult timp pentru a confectiona anumite lucruri si pentru a se ocupa de treburile din curte.

Bancul  de lucru este ca o masa, insa fiecare isi poate face totul asa cum doreste si anume: acesta poate sa fie mai complex sau mai simplu, depinde de nevoile fiecaruia. Bancul de lucru second-hand este accesibil ca pret si de o calitate prezentabila. Poate fi realizat in spatele casei intr-un loc mai mare, mai incapator pentru a se putea desfasura munca cat mai bine.

Nu trebuie neaparat sa fie doar un banc de unelte, ci poate fi locul in care sa tin toate sculele aranjate intr-un mod mai intelept. O metoda mai buna de a avea toate uneltele puse cap la cap, este aceea de a fi compartimentate in cutii sau deasupra bancului in cuie. Toate suruburile trebuie sa fie puse in cutiute pe categorii si marimi pentru a fi usor de gasit.

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×