8
aug.
2018
0

Rafturile second hand sunt o necesitate

Pret:

Alegerea mobilierului pentru casa, birou sau pentru camera copilului ne da batai de cap de obicei. Pentru a economisi timp si bani trebuie sa stim exact ce anume ne trebuie, ce mobila, ce materiale ne sunt necesare, ce fel de rafturi dorim sa folosim. Nu va grabiti sa cumparati cea mai scumpa mobila pentru ca puteti alege si piese de mobilier mai ieftine care sa fie accesibile, moderne si frumoase, cum ar fi rafturile second hand. Sunt foarte utile pentru casa si birou. Acestea se vand extrem de des deoarece fac parte din casa noastra.

Rafturile second hand sunt obiecte de care nu putem sa ne lipsim. Avem nevoie de ele in orice camera, dormitor, baie, camera bebelusului, in bucatarie, in living. Peste tot sunt rafturi. In bancul de lucru, in restaurante, in bucataria de vara. Rafturile sunt niste suporturi pe care se pozitioneaza anumite lucruri si obiecte, depinde de greutatea si dimensiunea lor. Ele pot fi mici, medii sau mari.

rafturi second handRafturile se aleg in functie de cateva criterii:

 • Trebuie sa avem in vedere ca acestea sa asigure un stil de confort, cum sunt scaunele, mesele, dulapurile si altele.
 • Indiferent ca sunt rafturi deschise sau inchise ca niste dulapuri este bine de luat in considerare modul de fabricare deoarece produsul trebuie sa fie de calitate.
 • In zilele de astazi s-au inventat zeci de modele de rafturi, din care putem sa ne alegem si care sa aiba un material rezistent, sa fie cat se poate de elegant si sa aiba o nuanta de culoare adecvata, placuta ochiului si sa se potriveasca cu locul unde este asezat.
 • Trebuie sa se tina cont si de aspectul produsului.
 • Se va lua in considerare si dimensiunea produsului, latimea si inaltimea acestuia, aspectul marginilor si metoda de fixare a elementelor componente si se va investiga alte aspecte care tin de asamblare.
 • Este recomandat sa se cumpere produse care au placile cu marginile inchise deoarece protejeaza impotriva infiltrarii umezelii si a mirosului neplacut. In general rafturile din pal sunt utilizate pentru depozitarea de imbracaminte sau incaltaminte si ele au un design modern si elegant. Exista avantajul ca aceste rafturi se pot face la comanda dupa dimensiunile si criteriile cerute.
 • Rafturile sunt potrivite pentru toate obiectele de dimensiuni reduse din casa chiar sunt folositoare si pe post de biblioteca. Cartile pot fi asezate pe rafturi alaturi de multe alte obiecte, pentru a crea un design placut si o atmosfera calda si primitoare. Acestea pot fi asezate de regula in mijlocul camerei, deasupra, pe un perete pentru a iesi in evidenta intr-un mod intens si placut. Puteti alege cele mai sofisticate modele de rafturi, ele sunt necesare oricum ar fi.
 • Trebuie sa se tina cont de functionalitate in ce priveste mobilierul pentru birou: scaunele, mesele, rafturile, oglinzile, etc. Multimea aceasta de mobila ajuta la infrumusetarea biroului care trebuie sa fie si elegant si usor de utilizat. Rafturile se aleg in functie de dimensiuni, de locul unde trebuie sa fie pozitionate, in functie de greutate, de modele si de aspect.
 • In general, toate rafturile sunt practice, confortabile, indiferent de folosinta lor si locul unde sunt puse. Ele au un design placut si sunt realizate din materiale rezistente (pal, lemn, plastic, sticla sau metal). Pentru casa de preferat se aleg rafturi de dimensiuni diferite, rafturi facute la comanda, rafturi cu design atractiv speciale pentru gusturile tuturor. Exista si rafturi inchise care sa aiba si sertare deoarece ele sunt fabricate in asa fel incat sa fie loc destul.
 • Fiecare persoana in parte are preferintele sale si de aceea gama de rafturi este foarte larga, pentru a avea de unde alege. De obicei, in interiorul casei este preferat lemnul pentru ca ofera caldura si un plus de eleganta. Toate modelele sunt frumoase, pline de culori, sau simple si sunt pe placul tuturor. Deseori rafturile simple sunt cele mai preferate pentru ca au un design placutsi plus de asta, se potrivesc in orice situatie si in orice loc, indiferent de culoarea camerei.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

Rafturile utilizate de catre magazine trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa fie concepute exact pentru clienti, pentru a putea ei sa aleaga dintr-o varietate mai mare. Avand in vedere acest lucru trebuie sa stim care sunt avantajele rafturilor:

 • Rafturile metalice sunt rafturile cele mai populare si preferate de oameni. Aceasta popularitate se datoreaza avantajelor oferite.
 • Acestea rezistenta in timp datorita materialului folosit.
 • Se gasesc sub diferite dimensiuni, in functie de necesitati;
 • Spre deosebire de alte tipuri de rafturi, cele metalice sustin o greutate mult mai mare;
 • Rafturile pentru legume si fructe reprezinta un alt tip de raft ce nu lipseste din magazine. Pe langa faptul ca ajuta la expunerea fructelor si legumelor, acestea sustin o greutate destul de mare.
 • Modul in care sunt construite ajuta la captivarea clientilor si au un aspect placut.
 • Durabilitatea lor reprezinta unul dintre cele mai importante avantaje oferite.
 • Stabilitatea raftului este un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestui tip de raft.

Rafturile second hand sunt accesibile si bune de utilizat. Un alt tip de raft este cel utilizat in industria alimentara pentru paine. Se utilizeaza in brutarii sau in magazinele special amenajate in acest fel. Printre cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea de rafturi paine, amintesc:

 • Materialul din care este construit raftul de paine nu afecteaza sub nici o forma produsele prezente pe acesta;
 • Este durabil;

Utilizarea acestui tip de raft scoate foarte bine in evidenta produsele aflate pe acesta;

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×