12
sept.
2018
0

Achizitia de rafturi second hand

Pret:

Rafturile reprezinta elementul principal folosit in amenajarea oricarui tip de spatiu comercial. Ele sunt deosebit de versatile si sunt disponibile la preturi foarte competitive, asadar, cu ajutorul unui design modular si cunoscand principiile esentiale ale amenajarii unui spatiu comercial veti reusi sa convertiti vizitatorii in clienti. Bugetul este deosebit de importan la orice amenajare, astfel, pentru a reduce si mai mult costurile, puteti alege sa achizitionati rafturi second hand, cu care sa va amenajati spatiul. Pentru ca vorbim de spatii comerciale cum ar fi magazinele, aspectul este deosebit de important, alaturi de soliditatea lor astfel trebuie sa va asigurati ca rafturile pe care intentionati sa le achizitionati nu prezinta defecte de genul zgarieturilor sau alte defecte. Daca rafturile sunt folosite pentru depozitarea si stocarea marfurilor, atunci aspectul estetic nu este atat de important,ramanand valabil insa cel al soliditatii lor. Luati in calcul intotdeauna greutatea maxima pe care acestea o suporta si nu depasiti niciodata limita. Siguranta in exploatare este intotdeauna de maxima importanta!

Folositi avantajul dat de modularitatea acestor rafturi pentru a va configura spatiul pe baza necesitatilor activitatii dumneavoastra si folosind in mod optim spatiul avut la dispozitie, creand un flux eficient atat al clientilor cat si al personalului comercial, facilitand accesul la marfuri si prezentandu-le cat mai atragator. Rafturile de tip gondola sau de perete va vor ajuta in dispunerea marfurilor cat mai eficienta, permitand ca spatiul sa ramana acesibil, prin prezenta culoarelor intre rafturi. Panourile perforate prevazute cu carlige va vor permite aranjarea atractiva a marfurilor, facandu-le usor de identificat vizual, crescand astfel vanzarile.

rafturi second handVezi si alte articole pe aceeasi tema:

Achizitionati pe langa rafturi si accesoriile necesare pentru a le face cat mai functionale, cum ar fi port-etichete, separatoare, lumini, si asa mai departe.

Pentru depozitare sunt foarte utile rafturile metalice, care ofera o structura solida, diferite modele fiind pretabile pentru diferite marfuri si incarcaturi. Veti avea la dispozitie o gama larga de variante, intotdeauna cand va trebui sa alegeti un model va trebui sa verificati integritatea structurala a acestuia, a imbinarilor, a eventualelor urme de coroziune.

La cumpararea rafturilor second hand puteti opta si pentru culori sau alte moduri de personalizare care sa va evidentieze spatiul, corepunzator brandului dumneavoastra, fiind un alt element important in consolidarea si cresterea vanzarilor.

Modularitatea si manevrarea usoara a rafturilor face o reamenajare a magazinului mult mai facila pe viitor, astfel veti putea implementa schimbarile necesare pe masura ce veti optimiza planul de amenajare a acestuia pe baza rezultatelor activitatii dumneavoastra.

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×