11
oct.
2018
0

De ce e intelept sa cumparam rafturi second hand?

Pret:

Rafturile sunt cu siguranta cel mai utilizat obiect atat in amenajarea spatiilor comerciale, pentru vanzarea de diferite marfuri, cat si pentru depozite sau fabrici si ateliere, activitati de comert, samd. Simplitatea lor constructiva, cotul scazut, durabilitatea lor si adaptabilitatea la orice fel de spatiu le face sa fie de o importanta deosebita pentru majoritatea activitatilor economice. Majoritatea lor, fie rafturi second hand, fie noi, sunt realizate din metal, fiind astfel extrem de durabile, rezistente, si usor de montat.

Vom gasi si alte tipuri de rafturi, cum ar fi cele realizate din lemn, in general folosite pentru produse alimentare din magazine, bacanii, aprozare. Rafturile metalice sunt disponibile intr-o gama foarte larga de modele si dimensiuni, de la rafturi pe structura usoara, de dimensiuni reduse, pana la cele pentru depozitarea a cantitati mari de marfuri, pentru paleti, din cadrul depozitelor. In cazul magazinelor, vom intalni cu precadere rafturile de tip gondola, care vin in centrul incaperilor si care pot stoca o gama larga de produse si in numar mare, fiind excelente instrumente de vanzare, facilitand accesul clientilor la marfa.

De asemenea ele pot fi si de tipul rafturilor pentru perete, maximizand astfel si mai mult spatiul disponibil fiind fixate ep peretii magazinelor. Aceste insule din cadrul magazinelor formate din unirea rafturilor de tip gondola au de obicei la capete alte rafturi, pentru a expune marfa si pentru a crea si un aspect vizual placut, asemanator unei insule. Daca optati pentru achizitionarea de rafturi second hand pentru magazine, atunci va trebui sa va asigurati ca ele sunt solide din punct de vedere structural, fara probleme, insa nu au probleme nici din punctde vedere vizual, cum ar fi zgarieturi sau defecte de vopsire, rugina.

rafturi de metalVezi si alte articole pe aceeasi tema:

Daca ele sunt in schimb rafturile second hand sunt destinate spatiilor de depozitare, atunci aspectul vizual nu este atat de important, insa va prima aspectul de siguranta, ele fiind in general destinate a sustine greutati mari, si de asemenea siguranta lor in exploatare trebuie sa fie prioritara, mai ales atunci cand ea se face cu ajutorul motostivuitoarelor, sau alte mijloace similare. Atunci cand achizitionat isi rafturi, nu uitati de accesoriile care va vor ajuta foarte mult pe perioada exploatarii. Pentru rafturile comerciale veti avea la dispozitie diverse carlige, stative, cosuri, lumini, pentru a prezenta mai bine marfa, sau etichetele de preturi. Iar pentru cele din depozite ele vor fi pentru utilizarea in siguranta si pentru organizarea marfurilor.

Tinta oricarui agent economic este de a utiliza la maximum spatiul avut la dispozitie pentru a stoca marfurile, in conditii de siguranta si permitand accsul facil la acestea, fie ca vorbim de magazine sau de spatii de depozitare, logistica.

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×