12
mart.
2018
0

Rafturi de magazin – Optiuni si considerente la alegerea acestora

Pret:

Rafturile din magazin reprezinta partea cea mai importanta a amenajarii acestuia, ele avand rolul de a maximiza vanzarile prin prezentarea produselor catre clienti in cel mai potrivit mod posibil.

Acestea trebuie sa fie durabile, accesibile ca pret si potrivite tipului de produs care urmeaza a fi expus, fiecare tip de produse necesitand anumite tipuri de rafturi.

Pentru produsele mai grele este necesara folosirea unor rafturi metalice, acestea fiind superioare unora din lemn, sticla sau plastic, fiind des intalnite ca rafturi de magazin.

Exista cateva tipuri principale de rafturi, caracteristicile acestora se pot suprapune intre diferitele categorii. Unul din tipurile des intalnite de rafturi este cel tip gondola, acestea au rafturi pe ambele parti,  sunt de sine statatoare si sunt folosite de obicei pe mijlocul magazinelor, fiind populare datorita faptului ca rafturile sunt ajustabile, si pot contine multe produse, avand la dispozitie si o multitudine de accesorii care le ofera flexibilitatea necesara pentru a prezenta o gama larga de produse, de la cosmetice si produse farmaceutice la produse alimentare si carti.  Acestea pot fi fixe sau pe roti, pentru o mai buna mobilitate. La capatul acestor rafturi de mijloc de tip gondola se pot folosi capete de gondola cu rol de terminatie pentru a forma insule.

rafturi pentru magazinVezi si alte articole pe aceeasi tema:

Rafturile de perete sunt de obicei modulare, putand-se alege numarul dorit de etajere etajere, sau cu panouri perforate, facandu-le potrivite pentru o gama larga de produse care necesita folosirea de carlige si agatatori.

Un alt sistem de expunere este cel de standuri, gen masa, cu unul sau mai multe nivele, din diverse materiale, pentru expunerea diverselor produse.

Sistemele de expunere specializate se adreseaza unor anumite categorii de produse, cum ar fi imbracaminte sau incaltaminte, produse de panificatie, legume fructe, carti, bijuterii. Aceste sisteme specializate se regasesc intr-un numar mai limitat e modele, odata stabilit materialul folosit si aspectul general alegerea unor rafturi de magazin potrivite ar trebui sa fie relativ usoara.

Pentru sistemele generaliste de rafturi, multitudinea de optiuni poate crea anumite dificultati in alegerea acestora. Astfel, exista anumite considerente care trebuie avute in vederea la efectuarea unor achizitii. Cel mai important aspect este cel al functionalitatii, unde trebuie avuta in vedere greutatea si genul de produs folosit, astfel produsele grele necesitand rafturi metalice pentru a le sustine, de asemenea produsele cu colturi ascutite nu ar trebui puse pe rafturi de lemn pentru a evita zgarierea suprafetelor.

Un alt aspect foarte important este cel al imaginii, alegerea materialului potrivit ajutand la comunicarea eficienta a brandului, sticla, metalul, lemnul solid transmitand fiecare indicii  despre tipul de magazin pe care il aveti. Gama de preturi poate varia considerabil, de obicei rafturile de perete fiind mai ieftine iar gondolele si display-urile pe roti fiind in general mai scumpe. Un alt factor care poate fi luat in seama este flexibilitatea si mobilitatea acestora, in cazul in care preconizati o reorganizare frecventa a spatiului magazinului.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×