27
mart.
2018
0

Accesorii pentru rafturi, folosirea la intregul potential a rafturilor achizitionate

Pret:

Odata alese tipurile de rafturi si standuri pentru magazin sau depozit, este necesara si achizitionarea accesoriilor potrivite pentru acestea.

Pentru rafturile din magazine, principalele categorii de accesorii sunt carligele pentru rafturi perforate, sine sau alte tipuri de suporturi pentru preturi, cosuri si separatoare pentru acestea, polite, echipamente de iluminare. Rafturile de tip gondola de exemplu pot fi echipate cu grilaje metalice frontale sau laterale pentru polite.

rafturi second handLa capitolul carlige pentru panouri perforate aveti la dispozitie o multitudine de modele, multe din acestea avand porta pret, fiind cu blocare sau fara, simple sau duble. De asemenea puteti gasi accesorii pentru rafturi concepute special pentru anumite produse gen farfurii, ghivece, echipamente, rafturi pentru publicatii, dar si cosuri de sarma care se pot folosi pentru mai multe tipuri de produse, acestea putandu-se gasi intr-o varietate de dimensiuni, avand astfel posibilitatea sa gasiti optiunea potrivita pentru tipul de raft si produsele alese. Pe langa cosurile de sarma puteti achizitiona si polite de sarma, precum si separatoarele de sarma potrivite pentru acestea.  Este necesar ca aceste polite care se agata sa fie ranforsate pentru a rezista greutatii.

Alte accesorii pentru rafturi foarte des utilizate si folositoare separatoare reglabile, din plexiglas, pe sine. Cosurile din grilaj pot deveni chiar inlocuitor pentru rafturile metalice, putand fi puse unul deasupra celuilalt pentru a forma un sistem.

Pentru a usura mutarea rafturilor in cadrul magazinului in vederea rearanjarii spatiului, acestea pot fi dotate si cu roti.  Odata insa cu folosirea mai indelungata a acestora, asemenea altor accesorii, ele se vor uza, fiind necesara inlocuirea lor.

Pentru depozite, trebuie sa aveti in vedere achizitia de protectii contra lovirii cu stivuitorul, protectii de colt sau laterale, platforme si scari de otel, compartimentari, indicative de depozitare, bariere de oprire a paletilor. Echipamentele de protectie a rafturilor sunt importante pentru evitarea daramarii rafturilor de catre vreun echipament, acestea fiind foarte rezistente si necostand mult, va asigura linistea in buna desfasurare a activitatii.  O alta masura de siguranta este folosirea conexiunilor antiseismice, benefice in cazul cutremurelor.

Compartimentarea rafturilor poate fi facuta cu foi metalice, grilaje, sau alte materiale, pentru o mai buna sortare a produselor.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema:

In cazul unor deteriorari, accesoriile pentru rafturi sunt usor de schimbat, facand astfel ca rafturile sa fie folosite pentru mult timp ti astfel sa devina eficiente economic nefiind necesara inlocuirea intregului sistem.

Recomandăm pentru montaj personal calificat . Montajul cât și folosirea rafturilor sau altor produse se va face cu simț de răspundere.  Pentru alte informații vă rugăm citiți rubrica TERMENI si CONDIȚI.

Cantitatea comandată poate influența prețul final.

Toate produsele noastre sunt Mărci West Germane.  Stoc disponibil imediat.

Produs second-hand se găsește in stare bună și poate fi exploatat conform datelor tehnice oferite de producător.  Prezintă urme ușoare de folosire.

Prețurile nu conțin TVA

Uneori informațiile pot conține mici erori pentru care nu ne asumăm nici o răspundere.  Pentru mai multe informați sau detali despre produsele care sunteți interesați , vă rugăm nu ezitați să ne contactați.   Până la achitarea integrală , produsele comandate sunt proprietatea noastră.  Ne rezervăm dreptul de a le revinde în cazul în care plata nu se face la timp.

 

Marius Florea    Mobil:  0748 352560

Lucian Enescu    Mobil: 0747 393189

E-mail: info@rafturidemetal.ro

Facebook: rafturidemetal

×

 

Buna ziua!

Apasa pentru a intra in contact cu noi

×